USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відомі укропівці розповіли, як провели свята і що їм приніс Дід Мороз

13 Січня 2016 14:42
У період новорічно-різдвяних свят ми часто згадуємо події, які відбулися у році, що минув. І, незважаючи, що всі ми вже давно дорослі, більшість продовжує вірити у казку, у те, що у Новому Році неодмінно здійсниться все задумане. Саме тому, можливо, всі ми прагнемо зустріти його у мирі та злагоді, з найближчими людьми, з гарним настроєм.

Прес-служба УКРОПу попросила відповісти лідерів Волинського «Українського Об’єднання Патріотів – УКРОП» на декілька питань новорічної анкети:

1) Яка найбільш значима подія трапилася у вашому житті у 2015 році?

2) Де ви провели новорічно-різдвяні канікули?

3) Чи є у вашій сім’ї традиція святкування новорічно-різдвяних свят, яка передається з покоління в покоління?

4) Де будете святкувати Старий Новий Рік? Які страви, зазвичай, готуєте на багату вечерю?

5) Що вам приніс Дід Мороз?

Голова Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» Вячеслав Рубльов:



1) Найважливішою подією 2015 року для мене стало створення нової політичної сили «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП» та її перемога на місцевих виборах.

2) Новорічно-різдвяні свята провів разом з сім’єю. У планах було поїхати в Карпати, але вирішили все-таки залишитися вдома.

3) Найголовніша традиція – це святкування Різдва усієї родини у батьківській оселі. Мама завжди готує кутю, рецепт якої у нас не змінюється вже кілька поколінь.

4) Сьогодні на святий вечір планую бути разом з дружиною та маленьким синочком. Страви точно не готуватиму. Цим у нас займається дружина. Знаю, що точно на святковому столі будуть горщики, адже їх дуже люблю.

5) Від Діда Мороза готую для найрідніших подарунки. А мені цього року синочок Вадим подарував чудову розмальовку.

Депутат Волинської обласної ради, заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ірина Констанкевич:



1) 2015 рік – це час інтенсивної і наполегливої праці. Він прикметний багатьма важливими подіями у політичній, громадській, науково-викладацькій діяльності. Якщо говорити, про свої етапні досягнення – це захист докторської дисертації, якщо про командні здобутки – це перемога УКРОПу на місцевих виборах і до міської, і до обласної ради. А загалом, це ще один рік життя – насолода від спілкування з гарними людьми, втіха від результатів своєї праці і успіхів дітей, читання мудрих книг.

2) Нинішні свята були дуже родинними. Дефіцит спілкування у повсякденні з близькими дався взнаки. Прагнули компенсувати усе на свята. Були у батьків, сестри, кумів, друзів. Оточили себе любов’ю і теплом щирих і дорогих нам людей.

3) Традиції відзначати новорічно-різдвяні свята у нашій сім’ї склалися давно. Значною мірою вони відповідають народним, хіба дещо осучаснені. Ми дотримуємося давніх українських обрядів, ритуалів. І дуже втішаємося, що маємо такі глибоко символічні свята, які гуртують родини, нас українців і весь християнський світ.

4) Зазвичай ми їдемо до батьків, які знову готуватимуть смачні-пресмачні страви, які зігріють нас своїм батьківським теплом. Будемо щедрувати. Набиратися позитивом на цілий рік. І всім людям цього теж бажатимемо. Христос народився! Славімо його!

5) Дуже приємним подарунком стала листівка ручної роботи з привітанням від доньки, а чоловік і син підготували подарунки особистого характеру.

Депутат Луцької міської ради, керівник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький:



1) Найбільш значима подія 2015 року – це ювілейна – 100-та поїздка нашого волонтерського центру «Серце патріота» в зону АТО. Ми доставили благодійну допомогу у Сіверодонецький госпіталь.

2) Новорічно-різдвяних канікул, як таких, у мене не було. На другий день Різдва ми також поїхали до наших хлопців в АТО. Решту днів провів разом із сім’єю.

3) Традиційно під час новорічно-різдвяних свят відвідую рідних та близьких. Моїй бабусі 92 роки. На такі світлі свята завжди збираємося у неї.

4) Старий Новий Рік буду зустрічати разом із сім’єю. 14 січня народився мій син Дмитро, тому для нас цей день – це подвійне свято. Страви на цей святвечір завжди готують дружина та син, а я постачаю продукти. На столі традиційно на багатий вечір у нас – деруни та картоплянка, яка є моєю улюбленою стравою.

5) Дід Мороз під новорічну ялинку цього року поклав мені вишиту сорочку із зображенням Івана Франка та його віршем.

Голова фракції УКРОП у Луцькій міській раді, головний юрисконсульт Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» Ігор Поліщук:



1) Найбільш значима подія 2015 року для мене – це перемога «Українського Об’єднання Патріотів – УКРОП» у Луцьку та Волинській області на місцевих виборах. Це стало можливо завдяки тривалій та результативній роботі Ігоря Палиці та людей, які працюють у фонді «Новий Луцьк» та працювали в складі депутатської групи «Новий Луцьк», яка була створена у Луцькій міській раді минулої каденції, а також завдяки команді Луцького та Волинського УКРОПу.

2) Новорічно-різдвяні канікули провів у сімейному колі.

3) Традиційно на Різдво ми збираємося родиною. Завжди гостюю у своїх бабусь.

4) Старому Новому Року особливого значення не надаю. У мене мама завжди господарює на кухні, а я тільки постачаю продукти. У їжі зовсім невибагливий, тому у виборі святкових страв повністю довіряю мамі.

5) Дід Мороз приніс мені гарний настрій та надію на краще життя для країни.

Депутат Волинської обласної ради, директор ДП «Волиньторф» Іван Киричик:



1) У 2015 році мене обрали депутатом обласної ради. Для мене це стало дуже важливою подією.

2) Новорічно-різдвяні свята провів у сімейному колі.

3) На Різдво ми завжди збираємося родиною, готуємо традиційні страви, колядуємо. Оскільки моя улюблена страва вінегрет, то на різдвяний святвечір обов’язково готуємо цю страву.

4) Старий Новий Рік зустрічатиму вдома, чекатимемо на щедрівників. На цю вечерю у нас є традиція запікати гуску.

Голова Ратнівської районної ради Михайло Макарук:



1) Найбільш значима подій 2015 року – це вагітність моєї дружини. Ми чекаємо на третю дитину.

2) Новорічно-різдвяні канікули провів разом із сім’єю.

3) На різдвяні свята наша родина завжди збирається разом. На святковому столі – багато смачних українських страв. Щоправда, я їх не готую. Це прерогатива наших господинь .

4) Старий Новий Рік святкуватиму із сім’єю. Традиційно на багатий вечір готуємо заливне з риби.

5) У ролі Діда Мороза виступаю я. Дуже люблю тішити своїх найрідніших людей подарунками.

Голова Шацької районної ради Сергій Карпук:



1) У 2015 році громада обрала мене депутатом районної ради, а потім мої колеги-депутати довірили мені й керівну посаду представницької влади району – проголосувавши за мою кандидатуру на голову районної ради. Ця подія дуже важлива для мене.

2) Новорічно-різдвяні канікули провів з рідними та близькими. Новий Рік зустрічав із сім’єю та друзями у санаторії «Лісова пісня».

3) На Різдво ми завжди збираємося у великому родинному колі. Традиційно, окрім куті, готуємо борщ, грибний узвар, запікаємо домашню індичку.

4) Старий Новий Рік зустрічатиму із дружиною та синочком. Вечерю готуватиме дружина, а я люблю всі її страви.

5) Дід Мороз приніс мені лезо для гоління.

Голова Ківерцівської районної ради Григорій Недопад:



1) Найважливіша подія 2015 року для мене – це обрання мене головою Ківерцівської районної ради. До цієї посади працював у зовсім іншій сфері.

2) Новорічно-різдвяні свята провів у Луцьку, разом із сім’єю.

3) На Різдво збираємося у родинному колі, обов’язково у дідусів та бабусь.

4) Старий Новий Рік зустрічатиму у вузькому сімейному колі. Вечерю готуватиме дружина. Надаємо перевагу традиційним українським стравам.

5) Дід Мороз цього Нового року підготував для мене засоби особистої гігієни та туалетну воду.

Голова Луцької районної ради Валентин Приходько:



1) У 2015 році мене обрали головою Луцької районної ради. А ця подія дуже значима для мене.

2) Новорічно-різдвяні свята провів у сімейному колі.

3) На Різдво ми завжди збираємося родиною. Традиційна страва, яку завжди готуємо, на це свято – грибна юшка.

4) Старий Новий Рік їдемо на малу Батьківщину, до тата. У день святого Василя завжди щедруємо з меншою донькою.

5) Діти подарували мені власноруч виготовлені подарунки – а це найкращі подарунки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучанка Показати IP 13 Січня 2016 15:23
пафосно! але жоден з укропівців не заперечив існування у їхньому житті російського Діда Мороза...
До Лучанки Показати IP 13 Січня 2016 16:29
Опустіться на землю ! І забудьте про пафос . не думайте зле про всіх і про себе
лучанка до До Лучанки Показати IP 14 Січня 2016 00:11
а де в моєму коментарі "зле"? просто заувага, може це ви злі на себе і на світ навколо?
Робочий клас Показати IP 13 Січня 2016 16:35
Шкода що відсутні в переліку люди праці, а присутні чиновники, які як паразити живуть за кошт інших.
ура Показати IP 14 Січня 2016 01:50
є і інші політики..чому???????? укропівці???? ВИЖ НАЗИВАЄТЕСЬ ВОЛИНСЬКІ НОВИНИ!!!!!....де ваша совість?...знову нагадую---статтю можуть замовити(купити)..але коментарі це думка простих людей!!!-

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus