USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Грузії зафіксовано вже 9 хворих на коронавірус

5 Березня 2020 22:49
За інформацією керівника Національного центру з контролю за захворюваннями Аміріна Гамкрелідзе, останні п’ять фактів захворювання на коронавірус було виявлено у членів родини чоловіка, якому наявність вірусу було підтверджено сьогодні вранці.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на Грузія Online, усі вони перебували в Італії.

«Деякі контакти з 44-річним чоловіком були позначені, як «можливі випадки». У них були взяті проби, і вони були переправлені на перевірку. П’ять проб виявилися позитивними. Це один кластер, тобто пов’язані один з одним випадки, сімейні випадки. Всі вони були в Італії і повернулися до Грузії», – заявив Гамкрелідзе.

Ще сьогодні вранці було заявлено про те, що в Грузії зафіксовано четвертий випадок зараження коронавірусом – це 44-річний чоловік, який повернувся в неділю з поїздки по Італії. Було заявлено, що, хоча чоловік перебував у самоізоляції вдома, епідеміологи перевірять близько 20 осіб, які контактували з ним у літаку і транспорті, а також членів родини. У поміщеного у відділення Тбіліської інфекційної лікарні пацієнта температура вище за 38,5 градуса.

У Грузії на даний час у карантині перебувають 162 людини, в стаціонарі під наглядом – 45.

Як повідомлялося, 26 лютого в Грузії був підтверджений перший випадок зараження коронавірусом нового типу. Тоді захворів громадянин Грузії середніх років, який напередодні приїхав з Ірану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus