USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Грузії з'ясували, як Саакашвілі потрапив у країну

20 Жовтня 2021 20:58
Колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі покинув Україну і 28 вересня в’їхав у Грузію поромом – він сховався у вантажівці, що перевозила молочну продукцію.

Про це повідомив на брифінгу прокурор Кока Кацитадзе, передає Кореспондент з посиланням на ТАСС.

«28 вересня приблизно о 23:00 з України, порт Чорноморськ, у порт Поті прибув пором під назвою Вільнюс. З порома приблизно о 01:04 вже 29 вересня виїхав причіпний транспортний засіб – трайлер фірми SCANIA, що належить компанії IKA TRANS, за кермом якого був Е. Ц. (Елгуджа Цомая, – ред.). Після того, як машина від’їхала на кілька десятків метрів від порту, Е. Ц. зупинив її, підійшов до дверей причепа, звідки о 01:49 вийшов Михайло Саакашвілі», – сказав Кацитадзе.

Читати ще: Поки Саакашвілі перебуває у грузинській в'язниці, під Києвом в його резиденції добудовують будинок для нардепки-коханки

Відзначається, що правоохоронці Грузії звернулися до компетентних органів України із проханням надати правову допомогу в розслідуванні незаконного перетину державного кордону екпрезидентом Грузії.

Міхеїла Саакашвілі затримали у Грузії в п'ятницю, 1 жовтня. Згодом опублікували відео, як він йде в супроводі двох правоохоронців. На його руках були кайданки. Наразі він перебуває у в’язниці міста Руставі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Міхо Показати IP 20 Жовтня 2021 21:32
Время новостей, которые мы заслужили! Жительница Днепра насрала под арт-обьект "Куля бажань". Надеюсь, желание она все же загадала, иначе зачем сей перформанс?
Дідо Показати IP 20 Жовтня 2021 21:33
прямо як Ленін в контейнері, дайте йому краватку, він же ж голодує
ОГО до Дідо Показати IP 21 Жовтня 2021 13:16
шож то за голод такий коли ще жоден тіпа голодаючий політикан ще не помер з тіпа голоду??
клоун ЗЕ Показати IP 23 Жовтня 2021 14:58
Водки! Водки мені стократно! На жаль, на банковій в палацах довго я бухав бо трикратно пенсії в людей покрав і буду красти, допоки мене обісрато-буйного неадеквата зеленського успішно на кол дупою не посадите з повідрубуваними руками трикратно крадущими пенсії в в людей!!!!!!!!!!!!.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus