USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Поки Саакашвілі перебуває у грузинській в'язниці, під Києвом в його резиденції добудовують будинок для нардепки-коханки

5 Жовтня 2021 17:26
Повернення на батьківщину, а потому і затримання колишнього президента Грузії, а нині глави Виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеїла Саакашвілі підірвало інформаційний простір.

Експрезидент не був на батьківщині з 2013 року. А приїхав до Грузії напередодні місцевих виборів, щоб підтримати свою політичну силу, пише Страна.

Однак, за даними екзитполів, виграла партія влади «Грузинська мрія», набравши 46,56% голосів виборців, а партія прихильників Саакашвілі «Єдиний національний рух» отримала 30,7%.

Читати ще: Політ камікадзе. Чому партія Саакашвілі зазнала поразки на виборах і що тепер з ним буде

В Україні ж у Міхо залишилася улюблена жінка Єлизавета Ясько (нардеп від «Слуги народу»), незавершене будівництво третього маєтку в Лісниках і винний бізнес з молодим виноградником просто у дворі.
Минулого року журналісти вже писали, що Саакашвілі розбудовує свою резиденцію під Києвом. Тоді вдалося зняти тільки висаджені виноградники на ділянці політика і безпосередньо саме будівництво.
Вже цього року в гостях у Саакашвілі встигло побувати багато відомих політиків і журналістів. Кілька місяців назад на своїх сторінках в соціальних мережах колишній грузинський лідер публікував фото з третім президентом Віктором Ющенком. Заїжджав на вино до Саакашвілі й екскерівник Офісу президента Андрій Богдан. Тоді за столом була присутня і кохана Саакашвілі, нардеп Ліза Ясько. Проте тоді про їхні романтичні стосунки лише ширилися чутки.
Пара підтвердила роман, про який говорили ще торік

А недавно Саакашвілі похвалився першими плодами своєї праці, а підкріпив це знімком у Фейсбуці. Фото політик підписав так: «Перший урожай винограду в Лісниках. Збирати мені його допомогли грузинські студенти, які приїхали до мене в гості».

Читати ще: З'явилося відео арешту Саакашвілі у квартирі в Грузії

Свою марку вина Saakashvili’s Cellar цього літа Міхо презентував на фестивалі у Львові. Але будь-який українець може її купити в алкогольному відділі супермаркету Novus. Там представлено біле і червоне сухе вино від опального політика. Пляшка коштує 449 грн, а це дорожче навіть за французькі та італійські вина на українському ринку.
Незважаючи на те, що Саакашвілі зараз в слідчому ізоляторі і чекає на виконання вироку, в його українських володіннях активно триває будівництво. За словами сусідів, роботи у Саакашвілі практично не припиняються.

Земельну ділянку політика умовно можна розділити на дві частини. На одній – головний особняк в стилі модерн, трохи менший гостьовий будиночок та басейн. Тут майже все готове, робітники завершують невеликі декоративні елементи. На другій половині – виноградники. Рослини висаджені в дев’ять рядів на схилі площею 14 соток. А вище по схилу Саакашвілі будує ще одне двоповерхове приміщення,площею близько 80 кв. м.

Це може бути «сімейне гніздечко» Міхо і Лізи, адже, як відомо, в головному особняку живе Гіулі Аласанія, мама Саакашвілі.
В Лісниках у Міхо кілька ділянок об’єднані в одну

У новому будинку є зона відпочинку з двома відкритими терасами. Одна з них розташована на даху, і з неї відкривається неймовірний панорамний вид на селище. Через те, що котедж хоч і невеликий, але на схилі, він досить складний з погляду будівництва.

Читати ще: Голодуватиму до кінця життя: Саакашвілі заявив, що припинить протест, коли звільнять його та прихильників

На кадрах аерофотознімання, можна побачити, що робітники саме займаються дахом. Перший поверх вже, мабуть, готовий, і його активно експлуатують, оскільки там зашторені вікна, а на терасі стоїть обідній стіл зі стільцями.

За парканом можна побачити звалище будівельного сміття, мішки з відходами деревини, шматків бетону.

По периметру вся територія охороняється камерами спостереження та індикаторами руху. А біля воріт традиційно підняті та майоріють три прапори: України, Грузії та Євросоюзу.

Міхеїла Саакашвілі затримали у Грузії в п'ятницю, 1 жовтня. Згодом опублікували відео, як він йде в супроводі двох правоохоронців. На його руках були кайданки.

До затримання в Руставі Саакашвілі перебував в Грузії два дні. Експрезидента 29 вересня ввезли в країну на трейлері, який поставили на пором, що курсує між Україною та Грузією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Євген Показати IP 5 Жовтня 2021 17:31
Хай будує,кому яке діло?
українець Показати IP 5 Жовтня 2021 17:32
молодець!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
777 Показати IP 5 Жовтня 2021 17:46
Да по ф.г на этого мандарина гнилого.что он хорошего тут сделал.что вы его облизываете...? Сядет на кичу.туда и дорога.
Семен Показати IP 5 Жовтня 2021 18:31
Молодець дівка! Лишилось лишень бабі Язі дусту в чай підсипати, і матиме гарний маєток. Доки Міша на історічєской родінє буде гріхи замолювати у неї уже й внучата підростуть. Так що місцеві мажори, займайте чергу.
Ярік Показати IP 5 Жовтня 2021 18:54
Його з тою коханкою спалили ще у 20 році. Тут на відео на 30 хвилині https://www.youtube.com/watch?v=ACGlElhYbNc&t=1776s
Погранєц Показати IP 5 Жовтня 2021 19:59
А де моя нагорода за очищення країни від гризунів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus