USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У ГУР підтвердили смерть зрадника Киви

6 Грудня 2023 18:26
У РФ знайшли мертвим зрадника України, скандального втікача Іллю Киву.

Таку інформацію підтвердив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає ТСН.

«Можемо підтвердити, що Кива – «всьо». І така доля спіткатиме й інших зрадників України, а також посіпак Путінського режиму», – сказав він.

За його словами, Кива був «одним із найбільш огидних покидьків, зрадників і колаборантів». «Тому можна констатувати, що справедливість має дуже різні форми», – додав представник ГУР.

6 грудня у РФ знайшли мертвим зрадника України, скандального втікача, екснардепа Іллю Киву. Спочатку про це повідомив пропагандистський телеканал РЕН ТВ з посиланням на власні джерела, потім – російський пропагандистський Telegram-канал Mash. Про це також написало пропагандистське росЗМІ РИА Новости та пропагандистка Маргарита Симоньян.

Читати ще: Кива на російському держканалі виступив за злиття України з Росією

За інформацією росЗМІ, колаборант дістав смертельне поранення в лісопарку і, стікаючи кров’ю, якийсь час йшов стежкою в бік основної будівлі готелю. Тіло без ознак життя було виявлено за дві-три хвилини ходьби від готелю. Попередньо, різана рана і є вогнепальним пораненням, яке за рясною кровотечею не розгледіли працівники правоохоронних органів.

Як інформували, 13 листопада 2023 року Личаківський суд Львова ухвалив обвинувальний вирок у справі відносно колишнього нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви, його засудили до 14 років в’язниці з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 7 Грудня 2023 04:13
щоб таке "слабейке на глову" більше не потрапляло під купол ВР, нардепи мають ухвалити необхідність психекспертизи кандидатів..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus