USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Києві затримали скандального нардепа Киву, – ЗМІ

1 Листопада 2021 14:57
У Києві на столичному шосе правоохоронці затримали народного депутата Іллю Киву.

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на Телеграм-канал журналіста Сергія Іванова.

«Пишуть у чаті, що нібито на Столичці щойно затримали Киву. Хтось може підтвердити чи спростувати?» – написав він.

Згодом екснардеп Ігор Мосійчук також написав про затримання Киви. За його словами йому вручають підозру і будуть обирати запобіжний захід у вигляді грошової застави.
Ілля Кива підтвердив PavlovskyNEWS інформацію про його затримання правоохоронцями на Столичному шосе у Києві. При цьому нардеп ОПЗЖ заявляє, що жодної підозри за держзраду він не отримував, а продовжує перебувати на місці затримання, щоб дочекатися адвоката.

Нардеп ОПЗЖ розповів, що його машину зупинили патрульні «за порушення, якого не було, щоби заробити грошей». За словами Киви, поліцейські не знали, що він перебуває в автомобілі.
Нагадаємо, 7 жовтня Кива привітав президента країни-агресора Росії Володимира Путіна з днем народження, назвавши його великим правителем.

Після цього бійці ЗСУ жорстко відповіли Киві через привітання Путіна й запросили на Донбас.

29 жовтня стало відомо, що стосовно Киви відкрили кримінальне провадження за ст. 111 Кримінального кодексу України – «Державна зрада».

Крім того, стосовно Киви відкрили провадження за фактом стрілянини, яку нардеп влаштував у день смерті провідника ОУН Степана Бандери. У ніч на 16 жовтня записав ролик з автоматом у руці посеред парку. Кива пояснив, що так святкує загибель Бандери, якого 15 жовтня 1959 року у Мюнхені вбив радянський агент КДБ Богдан Сташинський. На фразі «Смерть зрадникам! Смерть фашизму» Кива зробив кілька пострілів з автомата, а в цей час за його спиною запустили феєрверк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Євросоюз Показати IP 1 Листопада 2021 15:34
Ще б маймана і мосійчука разом з ківою в одну камеру прикрили. Одне другого варті.
Анонім Показати IP 1 Листопада 2021 16:31
Що ківа робить в нашій країні?В тюрму,або до правителя
Олександр Показати IP 1 Листопада 2021 17:03
А як вирішилась справа з "кандидатом юридичних наук"? Якщо видкрито кримінальне провадження, то чому досі не оголошена підозра і відразу після цього не призначена психіатрична експертиза? А як оцінять виборці ОПЗЖ вихваляння Ківою В.Путіна? Ну не може бути така людина як Ківа, в любій владі - від сільської до Верховної і взагалі не має права працювати в органах державної влади. Ганьба керівництву ОПЗЖ.
Козак Показати IP 1 Листопада 2021 17:44
Чехарда! Не стоит выеденного лица
З оригіналом вірно ! Показати IP 1 Листопада 2021 18:56
Вже все врегулювали ! Замість "кандидат наук" треба читати - кандидат нЕук ! І все стає на свої місця !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus