USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У яких районах Луцька найчастіше трапляються квартирні крадіжки

30 Квітня 2020 17:12
Квартирні крадіжки в обласному центрі Волині найчастіше трапляються в спальних районах. Проте з кожним роком їхня кількість зменшується.

Про це йдеться у відповіді ГУНП у Волинській області на запит Інформаційного агентства Волинські Новини.

Так, у 2019 році в Луцьку було вчинено 226 квартирних крадіжок. Якщо порівнювати кількість таких злочинів з минулими роками, то з кожним роком кількість крадіжок зменшується. Зокрема, це пояснюється збільшенням кількості камер, розміщених на будинках та прибудинкових територіях, а також обладнанням житла під охорону.

Найчастіше квартирні крадіжки стаються в спальних районах Луцька, зокрема це - вулиця Кравчука, 33-й та 55-й райони, проспект Відродження, вулиця Львівська та район ЛПЗ.

Варто зазначити, що в обласному центрі Волині за статистикою квартирних крадіжок більше, ніж крадіжок із будинків. Якщо ж аналізувати всю Волинь, то найбільше крадіжок вчинено із житлових та садових будинків, а також дач.

Нагадаємо, з ініціативи нардепа від Луцька Ігоря Палиці з обласного бюджету спрямовано 4,3 мільйона гривень на міську програму «Безпечне місто» для встановлення камер відеоспостереження на усіх виїздах та в'їздах з міста, а також на облаштування відеоспостереження в інших місцях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 30 Квітня 2020 21:33
Дякувати Шпизі П.П.налагоджена робота всіх підрозділів і не один рік..Від якої зараз з таким очільником не залишиться і сліду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus