USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Нововолинцям радять здавати квартири під охорону

9 Грудня 2014 09:13
Напередодні «народної люстрації» прокурорів мер Нововолинська порадив людям здавати помешкання під охорону.

Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков зібрав 8 грудня нараду з правоохоронними структурами міста, аби обговорити ріст злочинності у місті, зокрема, квартирні крадіжки.

Як відомо, на 10 годину 9 грудня активісти Нововолинська мають прийти під місцеву прокуратуру та провести «народну люстрацію» прокурорів. Активісти обіцяли взяти з собою сміттєвий бак. Обурила людей бездіяльність прокуратури міста при розкритті квартирних крадіжок.

Під час наради у мера виконувач обов’язків начальника Нововолинського міськвідділу міліції, підполковник Юрій Душний, констатував, що у 2014 році кількість квартирних крадіжок в місті зросла, а 82 крадіжки залишаються нерозкритими.

Причинами, через які крадіжки не вдається розкривати, а злочинці уникають відповідальності, нововолинські правоохоронці називають амністію, в результаті якої на волі опинилися особи, схильні до скоєння злочинів та введення в дію нового Кримінально-процесуального кодексу, який лібералізує слідство і правоохоронну діяльність стосовно доказів.

Поскаржилися правоохоронці на погіршення власного матеріально-технічного забезпечення, наприклад, вони повинні шукати пальне для заправки автомобіля.

Віктор Сапожніков, вислухавши працівників міліції, вимагав активізувати роботу у боротьбі з крадіжками та розкрити вже скоєні злочини.

Мер шахтарського міста також звернувся до населення і закликав мешканців укріплювати вікна та здавати свої помешкання під охорону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
З княжого Показати IP 9 Грудня 2014 09:47
А Сапог свої мозги кому здав?
джон Показати IP 9 Грудня 2014 11:05
наслідки революції гідності
з миста Показати IP 9 Грудня 2014 11:42
а за охорону,Сапог курва платити буде??? щеб його хто люстрував
Таня до з миста Показати IP 9 Грудня 2014 14:17
А можливо до охоронних фірм мають відношення ці ж депутати та керівники? Тоді зрозуміло, чому ніхто нікого не ловить...Так заваний легальний бізнес на людських костях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus