USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Камінь-Каширському районі лише 6 тисяч людей сплачують податки

5 Лютого 2019 20:58
Народний депутат Ірина Констанкевич відвідала реорганізоване Камінь-Каширське районне управління Пенсійного фонду України, поцікавившись ситуацією з наповнення пенсійного фонду. З'ясувалося, що лише 6 тисяч людей сплачують податки.

Про це йдеться на сайті парламентаря.

До Камінь-Каширського районного управління Пенсійного фонду України два роки тому увійшли Маневицький та Любешівський райони.

Начальник Камінь-Каширського пенсійного фонду Валерій Должко переконаний, що найбільшою проблемою для наповнення є нелегальна підприємницька діяльність в районі: зарплати в конвертах, несплата податків нелегальними підприємцями.

«Ми як об’єднане управління трьох районів виплачуємо сьогодні 80 мільйонів 600 тисяч гривень пенсій, а зі сплачених податків отримуємо 28 відсотків від потреби», - наголошує чиновник.
У Камінь-Каширському районі із 30 тисяч людей працездатного віку офіційно працюючих і тих, хто платить податки, лише 6 тисяч.

«Коли ми отримали інформацію із бази фіскальної служби, то виявилось, що у нас більше 6 мільйонів боргу по об’єднаному управлінню», - наголошує Валерій Должко.

Спеціалісти управління кажуть, що змінити ситуацію не в їх силах, проте на своєму рівні стараються допомогти кожному відвідувачу.

Пенсіонерка Галина Кіндратівна 40 років життя присвятила освіті, жінка філософськи роздумує про розмір пенсій та навчилась задовольнятись тим, що має.

Питання пенсій є пріоритетним у роботі народного депутата Ірини Констанкевич, адже чи не у кожному селі, які відвідує нардеп це є питанням номер один. Також депутатами від УКРОПу було підготовлено цілий ряд законопроектів,Є що стосуються пенсійного забезпечення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 5 Лютого 2019 22:15
А що так раптом захвилювались перерахунком людей, які сплачують податки? На мільйонні зарплати головам дерпідприємств-монополістів не вистачає? Чи суддям Верховного суду на "оздоровлення" по п'ятсот тисяч нашкребти знов потрібно?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus