USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Канаді офіційно легалізували марихуану

17 Жовтня 2018 08:29
В Канаді легалізували збут і вживання марихуани. Відповідні законодавчі зміни стали чинними у всіх провінціях й територіях Канади.

Умови продажу та купівлі марихуановмісних продуктів різняться залежно від регіону, але покупцю має бути 18 років. Крім того, на більшості провінціях та територіях відтепер коноплі можна вирощувати вдома, хоч їхня кількість передбачена законом, повідомляє Укрінформ.

Вживання марихуани у медичних цілях дозволене в Канаді вже багато років, але тепер для її придбання направлення від лікаря не потрібне. Їстівні товари із рослини поки під забороною.

Слабко розвинений роздрібний продаж марихуани. Жителі Онтаріо, найбільш населеної провінції Канади, сьогодні отримали законний доступ лише до онлайн продажів марихуани. Фізичні магазини тут з'являться щонайменше весною.

У процесі підготовки до легалізації суттєво посилили покарання за керування транспортним засобом під наркотичним впливом. Правоохоронці також отримали новітні засоби для виявлення вмісту каннабіноідів у крові водіїв.

За попередніми підрахунками, дохід від легалізації марихуани наступного року становитиме близько 8 млрд дол.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Витек Показати IP 17 Жовтня 2018 11:51
ми наступні?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus