USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Карпатах випав сніг. Відео

27 Вересня 2020 20:07
27 вересня на горі Піп Іван Чорногірський, що на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей, випав сніг.

Про це повідомляє Укрінформ.

Як зазначається, температура повітря впала до 0°С, пішов дощ із мокрим снігом. За даними Чорногірського гірського пошуково-рятувального посту, видимість обмежена до 100 метрів, а вітер південно-західний 10-12 м/с.
Піп Іван – одна із найвищих вершин Українських Карпат, висотою 2028 м. Розташована на південно-східному кінці головного хребта масиву Чорногора, на межі Івано-Франківської та Закарпатської областей. Верхівка гори увінчана «тіарою» – кам'яною будівлею колишньої обсерваторії.

Відео із Чорногірського хребта опублікував у мережі Руслан Гродюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 28 Вересня 2020 09:33
Напевно, зима буде ранньою і холодною. Коронавірус вніс свої корективи в погоду: зменшились парникові викиди в атмосферу від діяльності людини, а тому на планеті має стати холодніше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus