USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Херсоні ліквідували екснардепа-зрадника

25 Вересня 2022 11:10
У центрі тимчасово окупованого Херсона ліквідували колаборанта та екснардепа Олексія Журавка. Попередньо, він був у готелі, де прогримів вибух.

Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Також Гончаренко оприлюднив відео з місця події. За його інформацією, крім Журавка, у будівлі перебувала знімальна група російських пропагандистів від Russia Today.

«Повідомляють, що вони ще не на концерті Кобзона. Але дуже налякані», – написав Гончаренко.

Раніше Журавко активно закликав бомбити Маріуполь в Донецькій області та «радісно виправдовував окупацію ціною 25 тис. життів маріупольців», – написав радник мера міста Петро Андрющенко в Тelegram, коментуючи смерть нардепа.

«Десь досі бігає його вічна партнерка Марія Пирогова. Сподіваюсь, скоро теж доєднатися та буде співати дуетом з Журавком в пеклі», – додав він.
48-річний Журавко був членом «Партії регіонів» та секретарем «Комітету з прав інвалідів та ветеранів». Сам він був інвалідом від народження. З січня 2015 перебував у Росії.

У грудні 2020 року Служба безпеки України оголосила Журавку заочну підозру щодо його участі у створенні терористичної організації та дій, спрямованих на повалення конституційного ладу, пізніше було винесено обвинувальний вердикт.

У квітні 2022 року він повернувся до Херсонської області, окупованої росіянами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus