USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Херсоні учасників прес-конференції обстріляли з автоматів. Відео

18 Січня 2019 15:20
У Херсоні у п’ятницю учасників прес-конференції, що проходила в прес-клубі «Новий день», обстріляли з автоматичної зброї і отруїли газом.

Про це повідомляє Укрінформ.

«Сьогодні у прес-клубі сталася стрілянина. Йшла прес-конференція, присвячена пасажирським автоперевезенням. І у цей час, десь в 12.30 – 13.00, із коридору почали стріляти через двері в приміщення прес-клубу, а також застосували газ. Кулями у приміщенні потрощили вікна, що виходять на вулицю. Були черги (пострілів – ред.), я думаю, що це з автомату», – розповіла керівник прес-клубу «Новий день» Олена Нечипуренко.

За її словами, хто саме стріляв наразі невідомо. «Поліція на даний час не знає, хто стріляв», – зазначила вона.

Як повідомила керівник прес-клубу, серед учасників цієї прес-конференції були також і представники поліції.

«Зараз (після стрілянини – ред.) тут багато поліції», – зазначила Нечипуренко.

Ніхто з учасників прес-конференції не постраждав. «Від куль ніхто не постраждав, бо всі попадали на підлогу», – повідомила керівник прес-клубу.

Разом з тим, як заявила Нечипуренко, є постраждалі від розпилення у приміщенні газу. «Люди отруїлися газом. «Швидка» приїжджала, надавали допомогу тим, хто надихався газу», – сказала вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus