USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Відбулася прес-конференція Януковича. ВІДЕО

28 Лютого 2014 15:11
У Ростові-на-Дону відбулася прес-конференція екс-Президента України Віктора Януковича, який був оголошений у розшук, проте все ще називає себе чинним главою держави.

Янукович звинувачується у злочинах проти людяності, що призвели до вбивств мирних українців.

У Женеві почалося розслідування проти нього та його сина Олександра Януковича.

Інформаційне агенство Волинські Новини онлайн транслювало спілкування екс-президента із журналістами. Згодом на сторінках видання з'являться матеріали на ключові теми, про які йшлося під час конференції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Сергій Показати IP 28 Лютого 2014 15:30
Маразм прогресує !!!
Файна Показати IP 28 Лютого 2014 15:45
Єфремов і регіонали все валять на Януковича, він - на них.. цепочка прям золота! як у Януковича унітаз! А хто ж "покровительствував" АНТИМАЙДАН ??? А? Твою думку, Януковичу про легітимність виборів ніхто не питає! Навіть питання зрозуміти не може журналіста, клоВун! .... "Я сразу вернусь в Украину" .. - А що, по російським канал новини про те, що вИ - пане екс-президенте в РОЗШУКУ?
Файна до Файна Показати IP 28 Лютого 2014 15:48
А що, по російським каналам новини про те, що вИ - пане екс-президенте в РОЗШУКУ. не транслюють?
НЕЛУЧАНИН Показати IP 28 Лютого 2014 16:21
ЗЕКА - ГЕТЬ !!!!!!!!!!1
бандера Показати IP 28 Лютого 2014 17:16
Народ заслуговує на ту Владу , яку МАЄ!!!!!!!!!!
панас Показати IP 28 Лютого 2014 18:50
Ледь не знудило, коли його слухав.
))) Показати IP 28 Лютого 2014 20:17
Янукович: "Украина наш стратегический партнер"...))))
нейтрал Показати IP 28 Лютого 2014 20:30
ця поява царька олігархів є спланованою тактикою зглажування всіх обурень українського населення.хто є дійсно свідомою людиною в нормальному суспільстві яке розпочало розбудову і нову сторінку в історії України просто проігнорує цей випад слабкості бабловітого перця.я вважаю йому вже прийшов кінець як політику як оратора якого жодна людина несприймала по телебаченню.в нього руки в крові.це боржник Ураїни на на десятки мільярдів доларів. зараз на даний момент повоює політика ще 2-3 тижні,а потім візьметься бізнес за награбоване донецькими і проросійськими.а тоді побачим за які грошики ти яник падло ,будеш купувати ментів ,агентів і різну шваль проросійську щоб вона йшла за тебе.
Ольга Показати IP 28 Лютого 2014 20:37
Краще вже з Яником, чим з фашистами!
Аня до Ольга Показати IP 28 Лютого 2014 22:06
То може тебе до нього отправить, чого ж сидиш з фашистами харчі наші жреш, український народ обзиваєш, а ти хто ТІТУШКА ?
Ольга до Аня Показати IP 28 Лютого 2014 23:39
Наш народ я не ображала, мова була про теперешню владу. І якщо вже порівнювати - то краще жити в стабільності, чим дивитись як через кров йдуть ті, які першим ділом відмінили закон про "заборону фашизму" та "мовний закон". Гляньте на Волинь - ті, хто ще недавно по лісах грали в бандер та свастики по стінах малювали - тепер ставлять на коліна офіцерів. Ще не запахло 1917?
Ваня Показати IP 28 Лютого 2014 21:50
П**здец, відповіді на питання читав з листочка)))
БОГДАН Показати IP 28 Лютого 2014 23:46
Всім раджу не полінуватись і переглянути відео з прес-конференції Януковича,а не читати дурнуватих коментарів.Особисто тепер мені зрозуміло ,чому опозиція так намагалась арештувати, або хоча б фізично ліквідувати президента( його машина була обстріляна із вогнепальної зброї) .Заяви Януковича вкрай невигідні,як західним лідерам та дипломатам,так і укранським опозиціонерам ,які прийшли до влади Хоча ніби то чогось кардинально нового Янукович не сказав ,лишень заявив що це-бандитський переворот, організований фашистськими та нацистськими молодчиками, звинуватив у цьому Захід,який всіляко потворствував цьому .Наголосив, що його не просто обманули,а цинічно обманили західні політичні лідери. Раніше таких гострих оцінок він не давав .Згадав,що людей на вулицях грабують ,гвалтують та жорстоко б"ють,в тому числі і депутатів. Це- якщо дуже коротко про прес-конференцію. Доречі , =чесний та правдивий= 5-й канал показав лише, як Янукович вибачається,що не втримав ситуацію та під впливом емоцій ламає олівець чи то кулькову ручку.Що цікаво, Янукович пояснив події в Криму ,як реакцію на безпредєл та бандитизм в Україні .Доречі ,слід зазначити, що проросійським силам ,які користуються безумовною підримкою більшості кримчан ,вдалося за два дні встановити свій контроль над Кримом,зформувати новий уряд,оголосити референдум,взяти піід свій контроль силові структури,зформувати загони самооборони,виставити блок-пости із озбоєного= Беркуту= на Перекопі та у аеропортах півострова, що виявилось справжнім шоком та несподіванкою для нинішньої київської влади. Не виключено,що попередньо президент Росії Путін зміг досягти певних таємних домовленостей із президентом США щодо Криму та України.
Патріот Показати IP 1 Березня 2014 21:58
Скажіть, як того скота випустили з України ? Невже про це не знали спецслужби, а якщо й ні - то гріш їм ціна, або ж вони всі продалися скоту. Цю сволоту треба будь-що впіймати, притягти на Україну й спитати за пролиту кров і все інше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus