USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ківерцях нехлюям завезли на обійстя сміття, яке вони викидали на дорогу

18 Лютого 2018 20:51
Ківерцівські комунальники оригінально провчили нехлюїв, які сміття з обійстя скидали на узбіччя дороги.

Про це інформують на сайті Ківерцівської міської ради.

«13 лютого 2018 року представниками міської ради та працівниками Ківерцівського МВУЖКГ було проведено ліквідацію несанкціоновоного сміттєзвалища по вул. Луцькій. Купа сміття знесеного мешканцями будинку №10а, що по вулиці Луцькій довгий час «прикрашала» узбіччя дороги. Хоча мешканці цього будинку були попередженні, та отримали припис щодо прибирання сміттєзвалища та дотримання правил благоустрою», - йдеться у повідомленні.

За допомогою трактора сміття було переміщено у подвір’я, вище вказаного будинку, тим самим було повернуте його власникам.

«Така акція по «поверненню сміття» була проведена вперше, але може повторитись, якщо в мешканців нашого міста виникне бажання «прикрашати» таким чином вулиці», - наголошується у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Олег Показати IP 18 Лютого 2018 21:24
Ще в лiпiнах треба таку акцiю провести,бо там живуть дуже багатi люди але чомусь не мають 50гр на вивезення смiття можливо це для них не пiдемна сумма ! Стидоття вивозе смiття на вiдродження та розкидае бiля смiтникiв бо не мае здоровья чи то совiстi щоб закинути в ящик! Соромно за таких не долюдей!!!!!
Депутат Показати IP 18 Лютого 2018 21:46
Переконали аргументовано ! Пропоную закидати мішки з сміттям в салон машини тих, хто возить і викидає сміття в чужі смітники до чужих будинків !
Сергій Показати IP 18 Лютого 2018 21:51
я живу в Великому Омелянику і нашій сільраді п*хер куди ми викидаєм сміття одні палять інші везуть до Луцька хто має можливість
Вася Показати IP 18 Лютого 2018 21:57
Розберіться, спочатку, що і до чого, а потім пишіть...
Вася Показати IP 18 Лютого 2018 21:59
Замість нормально робити свою роботу, як домовлялися, провели "акцію"...
Вася Показати IP 18 Лютого 2018 22:10
Волинські новини - ви не праві стосовно громадян, прикро, був про вас кращої думки...
До депутата Показати IP 18 Лютого 2018 22:21
А я пропоную тобі в хату занести смітник і щоб ти не міг винести його звідти.... Не бачу нічого поганого в тому що людина не лишила на узбіччі чи в лісі сміття а привезла його та викинула у будь який смітник... Те саме що ти м*дило йдеш по парку і викидаєш папірець з морозива в урну парка а не урну магазина де ти його придбав... Скажіть люди які батьки народили такого ід*от*
А мені.... Показати IP 18 Лютого 2018 22:42
видаєтся, що за чистоту довкілля відповідають так само як мешканці так і представники управи міста. Ось ситуація: близько будинку нема контенерів для зсипу сміття. Тоді що мають робити мешканці? Тож мешканці платять податок, крім того щомісяця оплачують КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ ...і щО?
Комунтранс Показати IP 18 Лютого 2018 23:23
О, як завили в коментах ті, на яких шапка горить ! То є об'єктивний рівень культури. Вони мало того, що зажилять гроші на укладання договору на вивіз сміття, не кажучи вже про придбання окремого сміттєвого контейнера, - вони ще й на очах власних дітей то сміття викидають в чужі смітники. Шо ж з тих діток виросте ? Ви ж проєвропейські налаштованими себе вважаєте. Видно недаремно в європейських містах сміттєві контейнери на ключ закривають ! І, в першу чергу, від таких зозуль як ви, що в чужі гнізда свої яйця, чи то пак сміття, підкидають. Якщо вже самі к*нчені, то хоч про дітей своїх подумайте !
До комунтрансвестист Показати IP 19 Лютого 2018 21:06
Не хочете робити свою роботу, нікчеми - не обливайте брудом людей, замість вивезти сміття - проводять "акції", з такими як самі, "міськозрадниками"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus