USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Ківерцях затримали 47-річного торговця амфетаміном. Фото

27 Травня 2020 13:22
Співробітники управління протидії наркозлочинності спільно з патрульними поліцейськими затримали 47-річного жителя Ківерців, який протягом декількох місяців займався збутом психотропної речовини амфетаміну, інформує поліція Волині.

Правоохоронці задокументували два факти збуту волинянином психотропної речовини. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Під час затримання у чоловіка вилучили амфетамін та гроші, здобуті внаслідок злочинної діяльності.

Поліцейські провели у помешканні затриманого санкціонований обшук під час якого виявили та вилучили медичні шприци, рослину коноплі, засоби для вживання наркотиків. Усе вилучене направлять для проведення експертизи до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus