USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У княжому місті висадили перші квіти

7 Квітня 2015 19:00
В центрі Володимира-Волинського висадили перші квіти. Клумби прикрашають різнобарвні віоли, які в народі називають братчиками.

Квіти висадили працівники КП «Троянда». На клумбах навпроти міської ради віоли висадили не хаотично, а за спроектованим наперед візерунком.

Своєрідна квіткова алея з’явилася також і вздовж площі Героїв.

Тож тепер мешканців міста та його гостей милує різнобарв’я весняних квітів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Перехожий Показати IP 7 Квітня 2015 19:58
Але й постарались перед міською радою! Найгарніше зробили. Вгодили напевно?
гарно Показати IP 7 Квітня 2015 20:15
люди і ви зробіть щось подібне, собою гордитись будете і люди добрим словом згадають!
не місцевий Показати IP 7 Квітня 2015 20:45
звичайні обовязки комунальників видають за їхні досягнення КП під огидою Сатанюка. А що робиться далі по місту, на Устилузькій, в районі військового містечка, біля суду, цукрового заводу, жд.вокзалу і.т.д. Місто перетворене на колгосп ім. Сатанюка, де будь-яка інша думка не має права на існування. СТН-СНХ.
укроп Показати IP 8 Квітня 2015 07:30
бачу коба довго думав мозги напрягав, аби таку абривіатуру вигадати...
мешканці Показати IP 8 Квітня 2015 08:35
Дякуємо , Петре Даниловичу, за гарні квіти.Низький уклін Вам !
з княжого Показати IP 8 Квітня 2015 10:07
І потроху місто з такими дешевими сезонними квітами перетворюється на великий цвинтар, бо братики люди завжди садять на кладбіщі Правду кажуть що то місто вже стало Петро-градом. Таке вже немічне і кволе як той престрелий мер-хабарник Петро який зібрався керувати ним до смерті. То ж треба отказався мер - пенсіонер від великої пенсії в пользу малої зарплати.
укроп Показати IP 8 Квітня 2015 10:40
Є така професія...завжди всіх лажати! Прийде зінкевич - через місяць вже будуть писати писаки, що не прочитають собаки. Прийде Юнак - тоже скалку в оці знайдуть...Інше дєло коли прийде КОБА з своєю шайкою...Всі тоді заспокояться, покладуть пера і ручки і будуть "хузяйнувати". Ото-то тоді зажівемо браття, аби не полопали від того "добробуту"!
З околиці Показати IP 8 Квітня 2015 11:10
вірно написано людьми під ніком "не місцевий" та "з княжого" - це дешеве окозамилювання - 80% інших вулиць , проїздів , дворів у жахливому видовищі. Старому сплєтніку давно пора уступити дорогу молодшим.
111 Показати IP 8 Квітня 2015 15:24
Ежегодная высадка цветов-"мартышкин труд" и хорошее отмывание денюжек.Есть большое количество роскошных многолетников,которые из года в год будут радовать глаз,без каких-либо затрат.А здесь за каждый кустик платится немаленькая сумма,и так из года в год.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus