USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Затримали чоловіка, який пограбував пенсіонерку в Луцьку

18 Жовтня 2021 12:48
У Луцьку на Дружби Народів чоловік вирвав з рук пенсіонерки сумку з грошима й телефоном. Його затримали на Івано-Франківщині.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Повідомлення про грабіж на вулиці Дружби Народів, що у Луцьку, надійшло до поліції 8 жовтня, близько шостої години ранку. Потерпіла 68-річна лучанка розповіла, що зловмисник розпилив їй в обличчя невідому речовину, вирвав з рук сумку з грошима й телефоном та втік.

На місце події негайно вирушили слідчо-оперативна група та співробітники кримінальної поліції Луцького районного управління. Поліцейські отримали детальний опис грабіжника від заявниці, опитали свідків та переглянули відео з камер відеоспостереження, завдяки чому особу зловмисника вдалося оперативно встановити.

У суботу, 16 жовтня, правопорушника розшукали у місті Коломия Івано-Франківської області. За місцем його проживання виявили речові докази. Мобільний телефон зловмисник вже встиг здати у ломбард.

Розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) Кримінального кодексу України, триває. Зловмиснику вже оголосили про підозру, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus