USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Коломиї зіткнулися легковик і вантажівка: серед загиблих – діти

7 Вересня 2018 22:02
У Коломиї внаслідок ДТП загинули дві дитини і доросла людина, ще 9 - травмовані.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"На місці події рятувальниками встановлено, що внаслідок зіткнення легкового автомобіля Renault Megane та вантажного автомобіля Mercedes Sprinter отримали травми 9 осіб та загинуло 2 дитини (віком 5-6 років). За уточненою інформацією від медичних працівників, по дорозі до лікувального закладу померла ще одна особа (дані загиблих та травмованих встановлюються). Потерпілих доставлено до Коломийської ЦРЛ", - зазначається у повідомленні.

Близько 21 години медики підтвердили, що загинула вся сім’я з 4-ох осіб. Зараз у медичний заклад приїхали рідні загиблої родини, медики теж слідкують за їхнім станом, адже у людей надзвичайний стрес.

Згодом стало відомо, що водій автомобіля Рено також помер, адже отримав важкі травми голови. Про це журналістам НТК повідомили в Коломийській ЦРЛ.

З реанімації вже перевели у палату водія буса. У реанімації ще залишаються дві пасажирки спринтера. Їхній стан лікарі оцінюють як важкий, але загрози життю немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus