USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У консультативно-діагностичному центрі в Луцьку запланували капітальний ремонт

27 Січня 2024 18:46
Комунальне підприємство «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади» оголосило тендер на капітальний ремонт із заміною ліфта консультативно-діагностичного центру, що на проспекті Волі, 66а.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 31 січня.

Очікувана вартість робіт становить 1,945 мільйона гривень.

Як вказано в тендерній документації, капітальний ремонт консультативно-діагностичного центру Медичного об’єднання Луцької громади передбачає заміну пасажирського ліфта на ліфт вантажопідйомністю 630 кілограмів, монтаж системи диспетчеризації ліфта, пусконалагоджувальні роботи, улаштування цементної стяжки, фарбування підлоги тощо.

Усі роботи планують завершити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме 10 років.

Читати ще: Відділення онкогематології Волинської дитячої лікарні виграло грант у 150 тис. грн

Як ми писали, в патологоанатомічному відділенні Медичного об’єднання Луцької громади працюють одинадцять спеціалістів. Вони не тільки з’ясовують причини смерті, а й досліджують біопсійний і операційний матеріал. Це дозволяє встановити точний діагноз задля подальшого адекватного терапевтичного та хірургічного лікування пацієнта.

Нещодавно відділення капітально відремонтували та оснастили сучасним обладнанням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Нема на то ради ! Показати IP 27 Січня 2024 19:58
Заміна пасажирського ліфта і чуть-чуть стяжки з пофарбуванням підлоги триватиме майже рік ? Це роботи максимум на один квартал ! Пацієнти повинні вже декілька років пішки підніматися на четвертий поверх, бо вони роблять, як мокре горить !?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus