USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Ковелі нетверезий водій втікав від патрульних і влетів у паркан

1 Червня 2023 14:40
У Ковелі на вулиці Грушевського нетверезий водій хотів втекти від поліції і влетів у паркан. Алкотестер показав у водія результат 1,81 проміле.



Як повідомили у патрульній поліції Волині, близько 5-ї години екіпаж, який патрулював місто, отримав повідомлення від громадян про те, що невідомий водій на автомобілі Fiat, виїжджаючи з прилеглої території, заїхав в кущі, а згодом попрямував далі. Така поведінка керманича, ймовірно, збентежила очевидців, тому вони звернулися на лінію 102.

За кілька хвилин інспектори помітили авто, яке повністю збігалося з орієнтуванням. За допомогою проблискових маячків та звукового сигналу патрульні подали водію знак про зупинку, однак він проігнорував його та продовжив рух.

Згодом на вулиці Смірнова водій здійснив наїзд на паркан, під час якого транспортний засіб отримав механічні пошкодження, вибіг з авто та почав втікати. Поліцейські наздогнали чоловіка, під час спілкування стало зрозуміло, що він має ознаки алкогольного сп'яніння. Це на місці події підтвердив і прилад Drager, алкотестер показав результат 1,81 проміле.

Керманич з таким результатом не погодився та забажав пройти освідування в медичному закладі. Однак лікар-нарколог теж засвідчив, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп'яніння.

На водія патрульні склали адмінматеріали за ст. 130 (Керування у стані сп'яніння), ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку) та ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ім'я Показати IP 1 Червня 2023 18:46
водія - *бик ковельський*.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus