USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

У Ковелі невідомі повикидали в річку 10 смітників уздовж набережної

7 Липня 2017 14:45

Рік тому у Ковелі відкрили новозбудовану набережну, а нещодавно і рекреаційну зону. Тут усе передбачено для гарного відпочинку міських мешканців: спортивні та дитячий майданчики, лавки, місця для переодягання, покладена бруківка, облаштовані пірси. Аби територія мала затишний вигляд, подбали про озеленення - висадили декоративні кущі та дерева та благоустрій. Пішохідна доріжка у темну пору доби добре освітлюється. Загалом, продумано все до дрібниць, - йдеться на сайті Ковельської міськради.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Для більшості ковельчан набережна стала улюбленим місцем. Тому тут людно, приходять цілими сім’ями. Для багатьох вечірня прогулянка біля Турії – хороша традиція.

Як не прикро констатувати, але приходять сюди особи, які не вміють цінувати чиїхось зусиль, праці, порядку й краси. Мало того, що вони ведуть себе не належним чином: смітять, розпивають алкогольні напої, але й нищать майно міської громади. Ось і цієї ночі зловмисники викинули у річку десять смітників, які були встановлені вздовж набережної.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Андрій Стернічук просить мешканців міста, яким щось відомо з цього приводу, повідомити у поліцію. Адже, це допоможе швидше виявити порушників та притягнути їх до відповідальності. А тих, хто стає свідком таких злочинів, зупиняти прояви вандалізму і терміново викликати правоохоронців.

Влада Ковеля закликає мешканців та гостей бережливо ставитись до об’єктів культури, спорту, дозвілля. Адже це - показник виховання, відповідальності й самоповаги.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Житель Показати IP 7 Липня 2017 20:29
Зловити! мішок з цеглою до шиї! і вслід за ними! ВАРВАРИ!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus