USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Ковелі підліток, який зарізав жінку, заперечує свою вину

4 Жовтня 2019 17:37
Трагедія сталася у місті Ковелі на Волині. Пізно ввечері родина почула шум у літній кухні, коли вийшли, побачили там свого неповнолітнього сусіда із ножами в руках, який кинувся на господарів, йдеться в ТСН.

41-річній жінці поцілив ножем у серце. Вона загинула ще до приїзду медиків. Її чоловік нині в реанімації з різаними ранами, його стан лікарі оцінюють як важкий. Їхня 16-річна донька з ножовими пораненнями у відділенні травматології, її життю нічого не загрожує.

Саме вона викликала швидку післі втечі нападника. Нині його затримано.

Свою вину підліток заперечує. Чи вживав він наркотичні речовини і які мотиви злочину нині з’ясовує слідство.

Родичі загиблої кажуть, жодних конфліктів з сусідами не було. «З’ясовуються усі обставини трагедії, основне – це причини, мотиви цього злочину. Він нічого не пояснює, він показів не дає», - каже в. о. начальника Ковельського відділу поліції Олександр Ципко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
vasya Показати IP 4 Жовтня 2019 19:17
14-річний пезд*к, серйозно?
Адвокат Вова Показати IP 4 Жовтня 2019 21:54
Спайси...
Жора Показати IP 9 Жовтня 2019 22:02
Лампочку покурив 5д ефект получив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus