USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сім’я 14-річного вбивці виїхала з Ковеля, причиною нападу могли бути наркотики. Відео

5 Жовтня 2019 13:31
14-річний підліток, який з ножем напав на сусідів і вбив 41-річну жінку, ще до приїзду поліції повернувся на місце злочину і цікавився, що тут сталося. У день вбивства він прийшов до 16-річної доньки господарів попросити атлас, а вже ввечері повернувся та з ножами накинувся на родину.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Нагадаємо, трагедія сталася пізно ввечері 3 жовтня. Родина почула шум у літній кухні, коли вийшли, то побачили там свого неповнолітнього сусіда із ножами в руках, який кинувся на господарів. 41-річній жінці поцілив у серце. Вона загинула ще до приїзду медиків. Чоловік прооперований і перебуває в реанімації, донька отримала легкі травми. Свою вину підліток заперечує, проте показів не дає.

Хлопець захоплювався комп'ютерними іграми і, можливо, вживав наркотики. Про це повідомили вчителі в школі і сусіди підлітка. За словами вчителів, підліток був завжди ввічливий і адекватний, ніколи не мав проблем з поведінкою, прислужував в церкві. Вчився посередньо.

Однолітки хлопчика розповіли, що він захоплювався програмуванням і комп'ютерними іграми. Сусіди також натякнули, що, можливо, він щось приймав із заборонених препаратів.

Сім'я 14-річної дитини з рюкзаками покинула Ковель, адже перебуває в шоці від того, що сталося. Ніхто не міг очікувати такого від спокійної і скромної дитини. Якщо його провину доведуть - йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Цікаво, що до приїзду поліції хлопець прийшов на місце злочину, який вчинив, і запитав, що тут сталося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 5 Жовтня 2019 14:00
Напевно ігри іграв,прийняв якусь гадость,яка вільно продається в інтернеті,зловив приход,уявив що це гра,порізав всіх,а коли відпустило непам'ятав що сталось і прийшов спитати...,але мусить за це відповісти по закону.
Психопланетарій, Лип Показати IP 5 Жовтня 2019 16:07
Якщо був вхожий в чужу сім"ю то за період перебування побачив, що люди живуть краще за нього, от у хлопця на грунті заздростей та ревностей, виникла ідея покінчити з цією сім"єю. Як так можна намагався убити трьох людей. Думаю, що йому треба лікуватись в психоневрологічному диспансері та дуже довго можливо все життя молитися богу за гріх, який він здійснив.
Користувач Показати IP 5 Жовтня 2019 20:11
Не буде ця п@д@ль психопатична молитись а буде вдавати дурника, щоб не посадили
Володимирська Показати IP 5 Жовтня 2019 22:28
На Володимирській нарко клондайк, а поліція катається і нічого не помічає. Ковель рай наркоманів. Заїдьте до магазинчиків біля Козацьаих забав. Там за ними стільки закладок, що план на 10 років вперед і ігрові автомати за секондом, барига на баризі. Але хіба вАМ це треба? Помічають люди але не МУСОРА
Жора Показати IP 9 Жовтня 2019 22:07
Акцiя ,знайди закладку - отримай15 рокiв

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus