USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі презентували котельню на альтернативному паливі

16 Грудня 2016 16:43
У Ковелі запрацювала новаавтоматизована котельня на альтернативному паливі.

Вона повністю механізована, універсальний котел спалює тирсу, щепу та інші види альтернативного палива підвищеної вологості та має високий коефіцієнт корисної дії.

Як повідомили у прес-службі Ковельської міської ради, у відкритті котельні на ТОВ «Волинь-Кальвіс» взяв участь міський голова Олег Кіндер, який зазначив, що місто активно співпрацює з товариством. Зокрема, торік було придбано десять потужних котлів на альтернативних видах палива, уже є домовленість на шість - у 2017 році .

Директор Анатолій Понікарчук розповів, що нова котельня повністю оснащена власною продукцією, її робота автоматизована. Про неполадки, що можуть статися, приходить повідомлення оператору на мобільний телефон.

Оператор котельні зізнається: у його новій роботі фізичне навантаження — мінімальне. А от відповідальність — велика.

“У нас була стара котельня. Там ми возили дрова тачкою. І за ніч, а було 2 котельні, то за ніч тачок 10-15 возили... А тут набагато легше. Привезли нам тирсу, щепу. Ми її завантажили. І дивимося за транспортуванням сировини: спостерігаємо, щоб не потрапила якась шкода.

Коли завантаження пройшло, котел працює нормально: ходимо, слідкуємо за горінням...”, - каже оператор котельні Петро Петрина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 16 Грудня 2016 17:20
А "домовленість" це як? - Кіндер з Понікарчуком домовитися за откат, а тендер то таке - формальність?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus