USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Ковелі тепломодернізують низку шкіл

26 Січня 2019 17:10
На реконструкцію (тепломодернізацію) огороджувальних конструкцій низки шкіл у Ковелі спрямують 8,757 мільйона гривень.

Відкриті торги по об’єктам управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради оголосили 24 січня через систему публічних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції прийматимуть до 8 лютого, а аукціони мають розпочатися 11 лютого.

Мова йде про тепломодернізацію п’яти навчальних закладів:

- загальноосвітньої школи I–III ступенів № 12, що на вулиці Симоненка, 76;

- навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I–III ступенів № 11 – ліцей» на вулиці Заводській, 31;

- загальноосвітньої школи I–III ступенів № 10 на вулиці Міцкевича, 59а;

- загальноосвітньої школи I–III ступенів № 7 на вулиці Левицького, 1;

- загальноосвітньої школи I–III ступенів № 1 (корпус початкових класів) на вулиці Кониського, 9а.

Вартість робіт у ковельській школі № 12 оцінили в 1,744 мільйона гривень, у ліцеї № 11 – у 1,615 мільйона гривень, у школі № 10 – у 1,827 мільйона гривень, у школі № 7 – у 1,877 мільйона гривень, у школі № 1 – у 1,695 мільйона гривень.

Проекти робіт передбачають демонтаж наявних дерев'яних елементів заповнення прорізів фасадів будівлі (вікна, двері, фрамуги);влаштування нових металопластикових вікон, фрамуг і дверей; у місцях встановлення нових вікон, розбирання наявних віконних зливів і влаштування нових із листової сталі з полімерним покриттям; у місцях встановлення нових вікон і дверей ремонт внутрішніх (із встановленням перфорованого кутника по периметру прорізу) та зовнішніх відкосів із відновленням оздоблення; у місцях встановлення нових вікон ремонт бетонних підвіконників (із встановленням перфорованого кутника) із подальшим шпаклюванням та фарбуванням.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази, працівників відповідної категорії та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт.

Усі роботи заплановано виконати до кінця 2019 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus