USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Найпростіші укриття в Ковелі мають 5 ліцеїв і 3 дитсадки

12 Серпня 2022 14:08
11 серпня на черговому засіданні Ковельського міськвиконкому розглянуто понад двадцять питань. Ключове – підготовка до навчального року 2022-2023.

Крім планової підготовки шкіл і садків до роботи в осінньо-зимовий період, акцент – на облаштуванні найпростіших укриттів у підвальних приміщеннях закладів освіти, повідомив міський голова Ковеля Ігор Чайка. Їх мають уже п’ять ліцеїв і три садки Ковеля.

"Крім того, у чотирьох садках і двох школах Ковеля місцеві підрядники вже завершили поточні роботи. На це з бюджету громади було виділено 1 018 280 тис. грн. А продовжують працювати ще у чотирьох дошкільних закладах і трьох школах.

Капітальний ремонт приміщення під укриття і нове будівництво укриття чекає на дві школи міста. Проектно-кошторисна документація вже замовлена. Роботи відстежує та перевіряє комісія з працівників ДСНС, поліції, профільних управлінь та відділів Ковельської міської ради. Яка після завершення ремонтів обстежить кожен заклад і надасть висновок, чи придатний він до навчання.

Також в другій половині серпня у заклади освіти міста запланований візит депутатів міської ради, які зможуть надати свої рекомендації з підготовки до навчального року", – прозвітував очільник громади.

Читати ще: Повідомили, скільки закладів освіти на Волині вже мають укриття

Також на виконкомі вирішили відновити батьківську плату за послуги в бюджетних установах громади. Скасували рішення виконавчого комітету від 5 квітня “Про тимчасове призупинення справляння батьківської плати за послуги, що надаються бюджетними установами територіальної громади”. Проте пільгових категорій населення це не стосується.

Йдеться про навчання в Ковельській школі мистецтв та дитячій художній школі імені Андроника Лазарчука, користування спортивним залом та басейном комунального закладу “Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи імені Євгена Кондратовича”, послуги комунальних закладів «Народний дім "Просвіта", «Історичний музей», «Публічна бібліотека». Ці установи вже відновили або відновлюватимуть свою роботу з вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus