USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі водійка на Audi пошкодила Mercedes та втекла з місця пригоди

22 Березня 2023 16:16
Днями у Ковелі жінка повідомила патрульним, що припаркувала свій Mercedes та пішла до магазину. Коли повернулась, то помітила на автівці пошкодження лакофарбового покриття. Ймовірно, це зробив інший транспортний засіб та покинув місце події.

Про це повідомили в патрульні поліції області.

Поліцейські, які прибули за вказаною адресою, встановили свідків, опитали їх та з’ясували марку і номер авто, яке пошкодило транспортний засіб заявниці. А згодом інспектори виявили і водійку, яка, рухаючись заднім ходом автомобілем Audi, здійснила наїзд.

На правопорушницю патрульні склали протоколи за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило механічні пошкодження транспортних засобів) та ст. 122-4 (Залишення місця автопригоди) КУпАП.

Таке правопорушення передбачає штраф у 3400 гривень або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років, або адміністративний арешт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus