USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Ковелі витратять понад 3,7 млн на ремонт доріг та прибудинкових територій

26 Серпня 2019 18:10
Виконавця робіт з поточного ремонту доріг та прибудинкових територій у місті Ковелі визначать у результаті відкритих торгів.

Замовником виступає управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міськради. Тендерні пропозиції приймають до 5 вересня, розпочнуть аукціон 6 вересня. Термін виконання робіт – з 20 вересня до кінця року. Очікувана вартість становить 3,78 мільйона гривень.

Завдання поточного ремонту доріг полягає у підтриманні їх транспортно-експлуатаційних якостей шляхом усунення пошкоджень, що виникли в процесі експлуатації.

Основні роботи з поточного ремонту: ліквідація вибоїн, усунення осідань, напливів, зсувів та інших деформацій і руйнувань, відновлення шорсткості поверхні вдосконалених покриттів, залив тріщин на асфальтобетонному покритті, забезпечення споживчої якості дороги та прибудинкової території тощо.

Так, технічне завдання передбачає знімання асфальтобетонних покриттів доріг за допомогою машин для холодного фрезерування асфальтобетонних покриттів, ямковий ремонт асфальтобетонного покриття дорiг одношарового, улаштування покриття з гарячих асфальтобетонних сумішей асфальтоукладальником, виправлення профiлю основ щебеневих з додаванням нового матерiалу, влаштування одношарових покриттiв товщиною, влаштування горизонтальної дорожньої розмітки, влаштування покриттiв з дрiбнорозмiрних фiгурних елементiв мощення та інші роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus