USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі затримали п'яну водійку без прав: її пасажир намагався побити патрульних. Відео

22 Лютого 2021 16:34
У суботу ввечері на вулиці Набережній, що у Ковелі, патрульні зупинили автомобіль Honda Accord, який рухався у темну пору доби без увімкненого ближнього світла фар.

Як з’ясувалося, 43-річна водійка не мала при собі посвідчення водія на право керування транспортним засобом відповідної категорії. Окрім цього патрульні виявили в неї ознаки алкогольного сп’яніння, інформують на сторінці патрульних у Фейсбуці.

Від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку в присутності двох свідків, жінка відмовилася. До того ж висловлювалася нецензурною лайкою в бік поліцейських. На зауваження припинити правопорушення, особа не реагувала.

Тож на неї склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі посвідчення водія відповідної категорії) та ч.1 ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ст.173 (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Під час спілкування з кермувальницею, із авто вийшов 46-річний пасажир, який намагався вчинити бійку з патрульними, нецензурно лаявся, погрожував, на зауваження припинити правопорушення не реагував. Тож, аби відбити напад, відповідно до ст.45 Закону України «Про Національну поліцію», патрульні застосували спеціальний засіб сльозогінної та дратівної дії.

Чоловіка затримали із застосуванням спецзасобу кайданки. Також освідували на стан алкогольного сп’яніння у медичному закладі.

У результаті на нього склали адмінматеріали за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 178 (Поява в громадських місцях у п’яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бандера Показати IP 22 Лютого 2021 17:53
Без яких прав???що ви пишите???
Знаю До Бандерлога Показати IP 22 Лютого 2021 19:15
А те що п'яна то нічого?
Діагноз Показати IP 22 Лютого 2021 22:22
А чого та полішка мала погоджуватися на проходження якогось там медогляду ? Шо там оглядати ? Шо вчора, шо сьогодні, шо завтра вона завжди однакова - вона завжди п'яна !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus