USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Кременчуці ворожі ракети вдарили по ТРЦ, є багато жертв. Відео

27 Червня 2022 17:29
Окупанти вдарили ракетою по Кременчуку. Російські загарбники вдарили ракетами по торговельному центру, де було понад тисячу цивільних.

Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський.

«Окупанти вдарили ракетами по торговельному центру, де було понад тисячу цивільних. ТРЦ палає, рятувальники займаються гасінням пожежі, кількість жертв неможливо навіть уявити», – повідомив глава держави.

Він підкреслив, що жодної небезпеки для російської армії там не було.

«Жодної стратегічної цінності. Лише намагання людей жити нормальним життям, що так злить окупантів. Росія продовжує виміщати своє безсилля на звичайних громадянах. Сподіватися на адекватність і людяність з її боку марно», – додав Зеленський.

Раніше мер Кременчука Віталій Малецький написав, що ракетний удар прийшовся у дуже людне місце.

«Ракетний удар по Кременчуку прийшовся у дуже людне місце, яке на 100% немає відношення до військових дій. Є загиблі та постраждалі», – написав він і уточнив, що разом з усіма відповідними службами перебуває на місці трагедії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Без слів Показати IP 27 Червня 2022 23:23
Саме страшно те, що хтось ставить "лайк" біля заголовка. Спецслужбам на замітку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus