USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Управителем багатоквартирних будинків у Луцьку обрали компанію із Кременчука

24 Червня 2020 22:31
Луцькі обранці громади дискутували, чи доцільним є обрання управителем окремих багатоквартирних будинків обласного центру ТзОВ «Місто для людей Кременчук». У розпалі диспуту депутат Луцької міської ради Ігор Поліщук зазначив, що «гіршого та більш низького рівня управління, обслуговування та комунікації з мешканцями, ніж його дають наші жеки вже бути не може».

Про це стало відомо сьогодні, 24 червня, під час засідання позачергової дистанційної 84-ї сесії.

Спочатку депутатка Алла Надточій зауважила, що її насторожує факт, що вже три луцьких жеки виграла кременчуцька керівницька компанія. Вона поцікавилась, яким чином управлінці з іншого міста збираються наводити лад у Луцьку.

На це перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад відповів, що насправді все не так просто, адже для того, щоб взяти участь в конкурсі, ця компанія повинна була надати документи, що підтверджують наявність відповідної бази, працівників тощо.

«Це було виключною умовою конкурсу. Далі ця компанія спільно з департаментом ЖКГ буде узгоджувати всі нюанси співпраці. Їхні працівники вже працюють на території Луцька. До цих робіт ми будемо залучати й наше управління комунальним майном», - зазначив посадовець.

Разом із тим, депутат Ігор Поліщук зізнався, що, на його думку, та якщо бути об’єктивним, гіршого та більш низького рівня управління, обслуговування та комунікації з мешканцями, ніж його дають луцькі жеки, вже бути не може.

«Що стосується ТзОВ «Місто для людей Кременчук», то дуже хочеться, щоб до нас нарешті зайшла професійна управляюча компанія, яка б показала нормальний рівень якості обслуговування населення, нормальну звітність, нормальне відношення до людей і рівень комунікації.Дай Боже, щоб ця компанія справилася з відповідальністю, яку на себе взяла і показала кращий приклад роботи», - наголосив обранець громади.

Нагадаємо, згідно із результатами конкурсу, у ньому взяли участь чотири учасники, однак пропозиції Луцької кооперативної житлово-експлуатаційної контори №8 житлово-будівельних кооперативів та товариства з обмеженою відповідальністю «М.Ж.К.» відхилили у зв’язку із невідповідністю умовам конкурсної документації. Пропозиції житлово-комунального підприємства №11 та товариства з обмеженою відповідальністю «Місто для людей Кременчук» допустили до процедури оцінки. Конкурсну пропозицію товариства з обмеженою відповідальністю «Місто для людей Кременчук» визначено найкращою за критеріями оцінки, передбаченими конкурсною документацією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучани Показати IP 24 Червня 2020 22:41
Початок кінця !
Він Показати IP 24 Червня 2020 22:47
Розписались у власній безпорадності , приїдуть з Кременчуці і в місті пропаде сморід
Бувалий Показати IP 25 Червня 2020 01:23
З кременчугськими легше красти)
Правда Показати IP 25 Червня 2020 07:29
Все не так просто,як написано.Договірні відносини навіть не заключені з власниками,а вимог там багато і відповідальності.А працівників вони наберуть з наших жеків,правда гроші тепер їхні і вони будуть встановлювати ціну управління.Але ж у власників будинків є вибір,або самі(ОСББ),а бо вам ось призначила міськрада на рік,все по законодавству.
Лучанин Показати IP 25 Червня 2020 07:49
Віддали найкращі ЖЕКи.Це жах!
Люблю Україну Показати IP 25 Червня 2020 08:30
Можливо саме так. Надоїла бездіяльність. Пора починати думати не лише про свої кишені.
Лучанин Показати IP 25 Червня 2020 11:02
То ж якраз про власні кишені і думають,бо віддали найкраші ЖЕКи і сучасною матеріально-технічною базою.А податки підуть в Кременчуцький бюджет.Робіть висновки....
Лучанка. Показати IP 7 Липня 2020 12:11
Вчора викликала сантехніка (потрібно замінити вентиль). Грозилися виконати заявку протягом п"яти днів. А якщо у мене фонтан з труби, теж 5 днів чекати?
Лучанин Показати IP 31 Грудня 2020 12:13
Так гарно хлопці спрацювали що за пів року втратили 37 житлових будинків з 90-та)))) Абсурд. З таким обслуговуванням їм у Харкові для насєлєнія працювати, а ми хочемо якісну послугу, вчасно і по нормальній ціні, а то позабирали алкоспортсменів у МЖК, а ціни влупили найвищі у місті. У Жек хоч можна було прийти і вирішити питання, а тут диспетчер не знає де працівники що роблять і коли будуть. Таке враження що цих шарлатанів у місто запустили щоб пошвидше люди ОСББ постворювали. На Соборності 38 місяць тепла не було бо бачиш вони задвіжку поміняти немогли, це жах, у нас діти і пенсіонери під сімома ковдрами спали, і хто поверне гроші за обігрів конветорами?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus