USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Кремлі підтвердили, що Путін і Зеленський зустрінуться в Парижі після нормандського саміту

9 Грудня 2019 11:38
Зустріч президентів України і РФ Володимира Зеленського й Володимира Путіна в Парижі відбудеться після сьогоднішнього саміту лідерів країн «нормандської четвірки» (Україна, Німеччина, Франція, Росія).

Про це заявив журналістам помічник президента РФ Юрій Ушаков, повідомляє УНІАН.

«Зустріч відбудеться після завершення всіх заходів... Організатори поставили формат зустрічі, і вийшло так, що зручний час – після всіх цих заходів, після завершення зустрічі «четвірки», – сказав Ушаков і додав, що обмежень за часом немає.

Ушаков назвав головною метою зустрічі лідерів обговорення питання реалізації Мінських угод. «Перш за все, реалізація Мінських домовленостей (обговорюватиметься на зустрічі Путіна і Зеленського)», – сказав Ушаков.

При цьому він не уточнив, чи буде обговорюватись газове питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Грудня 2019 12:43
Лидеры стран-участников Нормандского формата готовят подарки Зеленскому: Меркель - велосипедный насос, Макрон - велосипедную камеру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus