USD 39.85 40.25
  • USD 39.85 40.25
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Спецоперація ГУР: у Криму відбувся бій за участю плавальних засобів та авіації

24 Серпня 2023 12:18
Вранці 24 серпня в окупованому Криму відбувся бій, підрозділи української розвідки здійснили висадку на півострові в межах спецоперації.

Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов у коментарі hromadske та Cуспільне.

«В рамках спецоперації відбулась висадка особового складу на території півострова. Головне управління розвідки у взаємодії з військово-морським флотом провели спецоперацію, цілі досягнуто, втрат серед особового складу немає. Продовжується спецоперація, всі деталі ми не розкриваємо, є втрати серед особового складу противника, а також серед сил та засобів. Інформація щодо кількості втрат уточнюється», – повідомив він.

Зранку «Крим.Реалії» із посиланням на місцевих жителів та джерела в розвідці повідомили, що на мисі Тарханкут, біля села Маяк, в окупованому Криму стався бій за участю плавзасобів та авіації.
Telegram-канал Baza стверджує, що лунали гучні простріли, які чули в кемпінгу в Оленівці, що неподалік Маяка. Коли люди вийшли подивитися, то за десять метрів від берега вони побачили два гумові човни, у яких перебувало близько десятка осіб. Потім пролунало ще кілька пострілів, але вже з автоматичної зброї. Люди на човнах попливли.

Тим часом у тимчасово окупованому Криму російські силовики від четвертої ранку проводять обшуки у кримських татар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus