USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Китаї надрукували стіну для захисту від повеней

16 Грудня 2019 10:14
У китайському місті Сучжоу 3D-принтер закінчив будівництво стіну для захисту від повеней.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на 3D Printing Media Network.

Конструкцію створили з окремих деталей, в повністю зібраному вигляді вона вважається найбільшим об'єктом, роздрукованим на 3D-принтері. Облицювальна стіна дозволить захистити берегову лінію від впливу води при повенях.

Загальна довжина конструкції становить 500 метрів.

Зазвичай будови використовують при облагороджуванні каналів і річок, щоб захистити сушу від розмивання. Облицювальні стіни часто вимагають розробки індивідуальних цеглин і дамб, тому вважаються вкрай дорогими і складними проєктами.

У процесі будівництва облицювальних стін часто завдають шкоди навколишньому середовищу — берег доводиться змінювати штучно. Як пояснили в Winsun, 3D-друк дозволив не міняти берегову лінію, а також виявився куди дешевше і простіше традиційного методу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus