USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Китаї пів тисячі школярів опинилися в пастці через повінь

8 Липня 2020 10:14
У китайській провінції Хубей 500 старшокласників, які проживають при середній школі міського округу Хуанган, виявилися заблокованими в будівлі через повінь, викликану безперервними зливами.

Про це повідомляє Корреспондент з посиланням на РИА Новости.

В управлінні громадської безпеки заявили, що глибина води на території школи Хуанін досягає 1,6 метра.

Після того, як стало відомо про інцидент, на місце прибули співробітники правоохоронних органів повіту Хуанмей і округу Хуанган, а також рятувальники, була організована спецтехніка, в тому числі три екскаватори-навантажувачі, за допомогою яких переміщують школярів, які опинилися в пастці.

Завдяки оперативній допомозі вже близько 300 старшокласників звільнені, найближчим часом влада сподівається визволити всіх інших школярів.

Усього в китайській провінції Хубей через безперервні зливи і викликані ними повені понад 2,3 мільйона людей опинилися в зоні лиха.

Уже 14 міських округів і 33 повіти ввели режим екстреного реагування на надзвичайні ситуації та активно вживають заходів для боротьби з паводками і повенями.

Проливні дощі в провінції не припиняються вже чотири дні, за цей час в зоні лиха опинилися 2,314 мільйона жителів провінції, двоє людей загинули, 42,2 тисячі осіб були евакуйовані в безпечні місця, 41,7 тисячі осіб потребують екстреної допомоги.

Площа постраждалих через стихію сільськогосподарських земель уже перевищує 384 тисячі гектарів, урожай повністю знищений на площі в 28,3 тисячі гектарів. Крім цього, через зливи і викликані ними повені повністю зруйновано понад 420 житлових будинків та інших будівель, близько 400 будівель отримали сильні пошкодження і понад 760 - незначні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus