USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянка стала кращою на змаганнях з ушу в Китаї

1 Травня 2017 12:57
Лучанка Яна Мюррей виборола дві золоті медалі на третьому міжнародного зірковому кубку з Ушу. Змагання, які відбулися 30 квітня у місті Хулудао в Китаї, одні з найбільших змагань Піднебесної із цього виду бойових мистецтв. Вони відбуваються раз у півтора роки.

Яна стала кращою у номінаціях із традиційного Ян Тай Чі та цигун «8 відрізків парчі». Перша номінація – це різновид бойової техніки, що базується на старій, древній школі від майстрів. Своєрідне повільне Кунг Фу. А цигун – це комплекс оздоровчої китайської гімнастики.

Лучанка розповіла, що у змаганнях взяло участь до тисячі людей, які виступали у різних номінаціях та вікових категорій. Перемога, додала Яна, стала для неї сюрпризом.

«Для мене це було неочікувано. Сподівалася хоча б на «бронзу». А про «золото» навіть і не думала», – зізналася дівчина.

Яна познайомилася із цим видом бойового мистецтва під час проживання у Китаї. Почала займатися чотири роки тому. На регіональних змаганнях, де спортсменка виступала раніше, вона займала перші місця.

Нині 29-річна волинянка працює у Києві, де викладає давнє китайське мистецтво.


Янин майстер та суддя змагань Лі Шу Фан.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus