USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Києві на консульстві Польщі вивісили «дошку польських злочинів проти України»

14 Лютого 2018 19:57
Активісти «Чорного комітету» 14 лютого вивісили «дошку польських злочинів проти України» на приміщенні консульства Польщі у Києві.

На ній зображено контури Польщі та України в національних, біло-червоних та синьо-жовтих кольорах. З Польщі до України ведуть стрілки з написами: «окупація, полонізація, пацифікація, операція «Вісла», репресії та концтабори», передає Польське радіо.

Інформацію про цей інцидент підтвердив посол Польщі в Києві Ян Пєкло.

«Перед консульством з’явилося кілька осіб, вони розгорнули цей плакат, сфотографували і швидко зникли», – сказав посол. За його словами, «коментар – зайвий, акція не мала масового характеру». Як пояснив Ян Пєкло, «це, радше, спроби різних груп, що намагаються здобути популярність».

У свою чергу, організація «Чорний комітет» у своєму повідомленні оголосила, що Польща використовує факт, що Україна перебуває у стані війни.

«Польща хоче приписати нам якісь злочини, але ми добре пам’ятаємо її злочини проти України. «Чорний комітет» наголошує: кожен народ має право на своїх героїв і ніхто не має права нав’язувати українцям свою правду. Ми будемо реагувати на будь-які прояви імперіалізму проти України і захищатимемо її суверенітет, якщо на це не здатні офіційні структури», – написав «Чорний комітет».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олеся Показати IP 14 Лютого 2018 22:30
Молодці.
цікаво Показати IP 15 Лютого 2018 00:04
А що це за нове ОЗУ - чорний комітет, хто туди входить, ким кришується?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus