USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві на станції метро поліцейські побили жінок

21 Грудня 2018 19:31
У київському метро поліцейські побили жінок.

Зазначається, що правоохоронці отримали повідомлення про те, що співробітники поліції на одній зі станцій метрополітену побили кількох жінок.

Про інцидент повідомили співробітникам Управління внутрішньої безпеки, інспекції з особового складу. Матеріали перевірки будуть направлені до Державного бюро розслідувань для прийняття рішення.

Про те, що сталося у метро Києва, розповіла на своїй сторінці в Facebook адвокат Світлана Оснач. Вона зазначила, що у День поліції її клієнтку разом із родичками незаконно затримали на станції метро. За словами Оснач, жінок завели до кімнати і роздягли, після чого п'яний правоохоронець жорсткого побив дівчат кийком. Оснач стверджує, що після інциденту жінок відпустили, змусивши деяких із них написати розписку про відсутність претензій до них.

За фактом повідомлення про побиття кількох жінок поліцейськими метрополітену в Києві призначене службове розслідування.

Проте згодом адвокат видалила фото жінок.

"Щодо освітленого мною поста про побиття дівчат поліцейськими повідомляю наступне: відомості про вчинення злочину внесені до Єдиного реєстру. Коментарів поки не надаємо в інтересах слідства..." - прокоментувала Оснач.
За даними видання "Факти", серед побитих були дві вагітні жінки. У одної з них - загроза викидня, другу направили до нейрохірурга. Існують дві версії події. За однією, п'яні поліцейські після застілля вирішили розважитися сексом. Біля метро "Політехнічний інститут" вони знайшли чотирьох дівчат, завели їх до службового приміщення в будівлю метрополітену і там намагалися силою схилити до інтиму.

За іншою версією, поліція за заявою пасажирів метро затримала чотирьох циганок, які нібито обкрадали громадян. Опитавши їх і не встановивши причетності до крадіжок, жінок відпустили. А побили їх вже пізніше - чоловіки.

Яка з версій правдива, з'ясовують правоохоронці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
аяяй Показати IP 22 Грудня 2018 12:45
то по-любому циганки
Андрій до аяяй Показати IP 25 Грудня 2018 11:49
А якщо циганки, то що? Набрали дегенератів у поліцію по оголошенню, від клоуна Авакова і до самих низів.
ххх Показати IP 22 Грудня 2018 12:45
нелюди мусарские!!!вы за церковь боритесь за независимость ,а для чего???что бы гомиков засчищать?убивать тех кто думает не так как вы, говорит не на том языке что вы,это этому вас ваша вера учит ?только в кого вы верите?,но точно не в Бога,потому что Бог это любовь ,а у вас нету не любви не уважения к людям,вы засчищаете не людей. а мразей которые воруют у людей и платят вам собакам что бы вы их засчищали,
Валентин до ххх Показати IP 25 Грудня 2018 11:25
Ти знаєш скількох заробітчан в москві місцеві мусора побили, вбили, пограбували?тоді якого х....я ти ефір засираєш?Вдома карлику напиши про своїх....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus