USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

П’яного поліцейського, який зіткнувся з маршруткою під Луцьком, хочуть відмазати, – активіст

29 Березня 2018 16:12
ДТП за участю маршрутки №107 Луцьк-Ківерці марки Еталон та п'яного поліцейського на автомобілі Mercedes-benz сталася поблизу села Дачне Ківерцівського району.

Про це повідомив у Фейсбуці користувач Діма Діма.

"ДТП за участі п’яного поліцейського! Водій втікав з місця пригоди за допомогою своїх колег", - йдеться у дописі.

Автомобілі отримали механічні ушкодження. У поліції факт ДТП підтвердили. Чи поліціянт був у стані алкогольного сп'яніння - ні підтвердити, ні спростувати не можуть. Також повідомили, що буде призначено службове розслідування за цим фактом.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини очевидці події, громадські активісти об'єднання «АвтоЄвроСила» наздогнали учасника ДТП, який намагався втекти. Він виявився поліційським. На місце події приїхала поліція, протокол не склали і його відпустили. Після цього громадські активісти вирушили до відділку поліції як свідки.

«Водій на «бляхах» врізався в маршрутку та з’їхав у кювет. Це побачили громадські активісти й зупинилися. Але водій став тікати в сторону Липин, його наздогнали та привезли назад. Коли на місце події приїхали поліцейські, то взялися його «відмазувати», бо він свій – поліцейський. Під’їхала і власниця маршрутки, яка сказала, щоб їй винуватець заплатив 370 доларів - і всі розходяться, претензій немає.

Під’їхав на місце аварії й батько учасника ДТП, який стверджував, що саме він був за кермом. Після цього поліція відпустила учасника аварії, машину дістали з кювету. Це обурило громадських активістів із «Євро Волинь», «Автомайдан», і вони поїхали в Ківерцівський райвідділ, дали свідчення, показували відеодокази. У райвідділі керівник підтвердив, що це був працівниик поліції», - розповідає учасник подій.


У Фейсбуці активіст «Автомайдану Волині» Радим Романюк повідомив, що працівник ківерцівської поліції зіткнувся з маршруткою «Луцьк – Ківерці», після чого залишив місце пригоди.

«Зараз його намагаються підмінити на тверезого водія. Громадськість проти такого проти. Вимагаємо до притягнення до відповідальності керівництво Ківерцівського райвідділу поліції», - каже Радим Романюк.

Активіст Сергій Поха повідомляє, що машину просто кинули на місці пригоди, після чого авто забрали поліцейські.

«Водій був «готовий». На моїх очах забирав його працівник поліції. Працівники поліції прикривали правопорушення», - каже одна з очевидців аварії та на доказ цього демонструє відео.


Нагадаємо, це не перший інцидент з п'яним поліцейським на Ківерцівщині. Раніше повідомлялося про п’яного капітана, начальника Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділку поліції Віталія Алексюка, який понад 100 км тікав від патрульних на нерозмитненій автівці. Проте патрульним вдалося наздогнати його аж у Ківерцях після того, як той побив поліцейську машину. У авто разом із ним перебувала ще дільничний офіцер поліції Романюк Юлія Сергіївна. Тоді під стінами Ківерцівського відділу поліції зібралися пікетувальники. Зокрема, приїхали Самооборона Ківерців, Луцька, Рожища, Громадське формування Варта порядку, організації «Серце Патріота», депутати місцевих рад та просто небайдужі громадяни, обурені тим випадком, пов’язаним з погонею за п’яним капітаном.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Анонім Показати IP 29 Березня 2018 16:31
Це точно радік з похою точно знають як це відбувається не одну леву Дтп оформили)))) а зараз такі активісти аж страшно
ахах Показати IP 29 Березня 2018 16:37
шоб люди не говорили шо поліція не бореться з бляхами - бореться: купляють їх, шоб бляхарям менше було) а цей взагалі далі пішов: купив і розбив, шоби нікому не дістався еврошрот) а ти і далі сиди на дивані і тільки критикуй!
Волинянка Показати IP 29 Березня 2018 16:59
А чому активісти не на робочому місці? В той час ,як всі нормальні люди працюють вони чим займаються? Там де треба бути активістам їх ніколи не має! Ідея!!! А чому хлопці вам не піти в поліцію, боролись би із злочинністю? Як ідея?
ддт до Волинянка Показати IP 29 Березня 2018 17:31
Радік вже там був)))
Таня Строцюк Показати IP 29 Березня 2018 17:24
Павло Мартинюк вже взяв гроші. Все буде добре.
Випадковий до Таня Строцюк Показати IP 30 Березня 2018 09:11
По собі судиш?
гість Показати IP 29 Березня 2018 17:33
що то за така професія активіст на роботу чи в ато якщо немає чим більше зайнятись
Анонім до гість Показати IP 29 Березня 2018 18:07
А ти думаєшь відкіля вони в поліцію понаперлися
радім Показати IP 29 Березня 2018 17:35
А хай Радім розповість за що його з міліції поперли.. активісти ср..ні.. шо Романюк що Поха
ДАІ Показати IP 29 Березня 2018 17:46
Не хай Романюк розповість скільки Дтп підрлблених намірів корупціонер кончений.
Даі Луцьк Показати IP 29 Березня 2018 17:54
Романюк розкажи Но шановний активіст за що тебе з ДАІ погнали, і як таких тормозів в активісти беруть
Саша Показати IP 29 Березня 2018 18:42
Туди тільки й т*** і ідуть! Як нормальна людина,може піти в якісь активісти,це ж нонсенс!
Анонім Показати IP 29 Березня 2018 18:47
Висновка на право керування по-любому не було. Так що взагалі на бляхах він не мав права їхати. Школа міліонерів, і шкода людей які пішли туда працювати шукаючи оплачувану роботу. , але їздити п'яному всерівно не правильно, і якщо вліз то хай наказують нема чого.... Тікати і.т.д. за столу де наливали надання було тікати, а не змісця ДТП. При всій повазі до усіх громадян. Да активісти в нас, не перший сорт, понятно що це якась гвалт яка не може найти достойну роботу, але дякую їм за те що ловлять таких бігунів.
мєнт радік Показати IP 29 Березня 2018 19:18
активіст радім? А скільки та сук* бабла набрила будучи корумпованим гаїшніком? не смішіть мій піджак )))
Анонім Показати IP 29 Березня 2018 19:44
Понять простить?
"Пасивіст" Показати IP 29 Березня 2018 21:36
До цього часу не міг зрозуміти, хто такі так звані "активісти", де вони беруться, за що живуть і які навчальні заклади їх випускають. Дякуючи цій замітці, нарешті все стало ясно. Радім Романюк - активіст, який допомагає наводити порядок???!!!!!. Ха-хаа-ха!!! Оця би*лота, на якій тавра ніде ставити??? Хто ж тоді всі інші?
555 Показати IP 29 Березня 2018 22:06
за активистов ближе к ночи,сейчас за мента бухого речь.ему можно водки кушать и рулить?
ФІЛ до 555 Показати IP 29 Березня 2018 23:20
Тут по ходу на це вже навіть увагу не звертають, типу так мало б і бути ти шо?
ФІЛ Показати IP 29 Березня 2018 23:15
Порядок має бути порядком. П'яний, значить забрати права, якщо працює патрульним звільнити (+провести службове розслідування попередньої діяльності на службовому місці). Начальник покриває протиправні дії підлеглих(що видно з відеоматеріалу) засудити. І не важливо хто є активістом. Інакше ніколи не вибратися з цього г..на в якому ми всі погрузли. Адже дане дтп могло б і закінчитися численними жертвами!!! Задумайтесь..
Анонінм Показати IP 30 Березня 2018 10:29
Я якраз їхала в цій маршутці ,коли сталась ця аварія .Явно було видно що цей водій говорив по телефону під час руху,це не був старший чоловік а молодший.І коли він вийшов з машини ,почав втікати ,то навідь неозброєним оком було видно ,що він точно не в тверезому стані ,так як він йшов а потім піднімався по тих сходах мосту його аж хитало.Добре ,що все добре закінчилось ,і водій маршутки вчасно зреагував і нажав на гальма і ніхто не постаждав .
Валік Показати IP 30 Березня 2018 14:44
це ч*о Радік якого вигнали за взяти з поліції став активістом ЖаХ!!
Кінь в пальто Показати IP 31 Березня 2018 12:43
Як відмазують му***ра своїх ... бояться щоб не дай боже кого не здав... Ви думаєте вони за нього так переживають? Х...е...р там, за свою ж888у бояться.
товариш Радіка Показати IP 1 Квітня 2018 19:38
Радік ,шоб ти жив здоровий. Ти молодець ,таких Х..їв там завжди треба. Ми разом робили ,але добре що тебе вчасно ВИГНАЛИ.
товариш Радіка Показати IP 1 Квітня 2018 19:41
І ще хотів спитати чи не боїшся ти ще на Ліваках на АВТОРИНОК заїзджати?
товариш Радіка Показати IP 1 Квітня 2018 19:43
НЕ ПЕРЕЖИВАЙ ти ж ДРУГ.
дзідзьо Показати IP 2 Квітня 2018 11:03
так тую шо їхала з алєксюком романюк юлю ж не звільнили її відправили в дікрєт от шо то роблять мамині звязки громадськість на що ви дивитеся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus