USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Києві невідомий замінував лікарні, ТРЦ і житлові будинки

20 Вересня 2019 17:10
У Києві анонім повідомив про наявність вибухівки у низці будівель. Серед них - лікарні, торгові центри та житлові будинки. Про це з посиланням на столичну поліцію пише РБК-Україна.

«Сьогодні надійшов лист на електронну адресу Нацполіції з повідомленням про замінування низки обєктів. Перелік дуже змістовний. Проводиться перевірка відповідними службами», – розповіли правоохоронці.

Водночас у поліції наголосили, що об’єкти органів влади до переліку «замінованих» не входять.

За даними ЗМІ, силовики шукають вибухонебезпечні предмети в житлових будинках на проспекті Генерала Ватутіна, 3а, вулиці Привокзальній, 2а, провулку Богдана Хмельницького, 4, провулку Яновського, 4б, вулиці Кемеровській, 67, вулиці Антоновича, 66, вулиці Кудряшова, 15, вулиці Боголюбова, 31, вулиці Пчілки, 5, на Московській площі, 3, вулиці Миколи Закревського, 95а, провулку Охтирський, 4, проспекті Перемоги, 67, вулиці Марини Раскової, 19.

Окрім цього повідомляється про загрозу вибуху в київських пологових будинках (№ 1, № 2, № 3, № 5, № 6), міських клінічних лікарнях № 4 та № 5 і Онкологічному центрі міської клінічної лікарні № 11, а також у дитсадках: «Планета дитинства», Baby Star, «Арістотель», «Монтессорі», «Орлятко», «Осокорки», «Проліски», «Лісовий дзвіночок», «Веселка», «Ромашка», «Гроно».

Водночас були «заміновані» торгові центри Gulliver, Ocean Plaza, Globus, Retroville, «Метроград», «Комод», ЦУМ, Art Mall, «Проспект», «Караван», «Метрополіс», «Квадрат», «Аркадія», Dream Town, «Лимон», New Way, Rive Gauche, «Магеллан», «Атмосфера», «Променада» і «Україна».

Нагадаємо, у середу, 18 вересня, на мосту Метро чоловік погрожував підірвати його та державні установи. На місце події оперативно виїхали керівництво Головного та територіального управлінь поліції, наряди патрульних, кінологи зі службовими собаками, спецпризначенці та фахівці вибухотехнічної служби. Правоохоронці почали спеціальну поліцейську операцію – перекрили рух мостом, також був обмежений рух метрополітену від станції «Дніпро» до «Дарниці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus