USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві одним ударом вбили працівника президентської охорони

3 Січня 2019 10:25
Пізно увечері 2 січня в Києві на прибудинковій території ЖК «Французький квартал» за адресою вулиця Саперне поле, 12 убили чоловіка.

Інцидент трапився близько 22:30, уточнює Інформатор. За попередньою інформацією, один чоловік гуляв з собакою, а другий чоловік під’їжджав на машині до парковки. З невідомих причин між ними стався конфлікт. Водій автомобіля вийшов на вулицю і продовжив діалог. Конфлікт розвинувся і в якийсь момент чоловік з собаками вдарив співрозмовника з кулака в голову.

Постраждалий чоловік впав на землю і йому стало погано. На місце події викликали медиків. Лікарі до останнього намагалися реанімувати потерпілого, проте він помер, не приходячи до тями. За попереднім висновком медиків, смерть наступила від удару в голову, а не від падіння.

Після скоєного нападник зник у дворах. Правоохоронці розшукують чоловіка кавказької зовнішності з бородою. Попередньо, підозрюваний був одягнений в спортивний костюм, з ним були дві собаки. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Деталі інциденту з’ясовуються.

Страна дізналася подробиці інциденту з убивством чоловіки у дворі житлового будинку за адресою Саперне поле, 12 в Печерському районі Києва. За інформацією джерел в правоохоронних органах, у місцевого жителя, який працює в Управлінні держохорони, виникла спонтанна сварка з якимсь кавказцем, вигулювати двох собак.

В ході конфлікту собачник, за словами свідків-сусідів, несподівано завдав різкий удар в щелепу свого опонента, від якого він впав на землю і незабаром помер. Медики «швидкої» не змогли його реанімувати.

Убитий був співробітником Управління державної охорони, що забезпечує безпеку перших осіб держави. Його звали Василь Хмелюк, хлопцеві було всього 26 років. Його вбивця зник і зараз його активно шукає поліція.
Прикмети вбивці зі слів свідків наступні: чоловік кавказької зовнішності, зріст близько 185 см, спортивної статури, з бородою, був одягнений в темну спортивну куртку, сині спортивні штани. Був з двома собаками породи такса.

Поліція завела справу за ч.1 ст.115 КК України ( «Умисне вбивство», санкція статті передбачає покарання до 15 років в’язниці). Оперативники здійснюють поквартирний обхід так як собачник явно живе неподалік і зараз найімовірніше може ховатися вдома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Просто Показати IP 3 Січня 2019 10:32
не в тему сказано, але слідчі барани. верховний суд вже деіклька років такі інцеденти не кваліфікує за цією статтею при розгляді справ. Ось ця невірна кваліфікація і дасть злочинцю бути на волі. оскільки це треба кваліфікувати тяжкі тілесні .що призвели до смерті, бо умислу прямого немає як це передбачає 115. так що цей мужичок явно не буде сидіти, якщо його й найдуть.
Nike до Просто Показати IP 4 Січня 2019 09:52
Видно, що Ви трохи баран і нічого не шарите в слідстві. По будь-якому факту смерті слідчі відкривають кримінальне провадження по ст. 115 КК. Після проведення необхідних експертиз та інших слідчих дій приймається рішення про закриття кримінального провадження або його правильної кваліфікації та направлення обвинувального акту до суду. Не вводьте будь-ласка людей в оману, якщо чогось не розумієте.
андрій Показати IP 3 Січня 2019 11:13
В мене питання зовсім інше хоч і не сильно моральне, але 26- ти річний охоронець рошена живе в елітному кварталі києва з копією ейфелевої вежі, копія системи як в росії.
РБА Показати IP 3 Січня 2019 11:35
115 КК це попередня кваліфікація. До суду справа вже буде передана з правильною кваліфікацією, після встановлення всіх обставин злочину, якщо ж звісно знайдуть злочинця.
Кум Показати IP 3 Січня 2019 14:05
Співробітник управління державної охорони, що забезпечує безпеку перших осіб держави. Якось непрофесiйно все це виглядає.
Ігор Показати IP 3 Січня 2019 15:26
Що ж він так з удару помер...???
Дмитро до Ігор Показати IP 4 Січня 2019 15:37
Прямий в щелепу
Євробидло до Дмитро Показати IP 4 Січня 2019 22:37
А спортивна підготовка? А реакція на удар? Якщо виник словесний конфлікт - боєць (а тим більше спец охоронець) вже мусить бути готовим до всього, вплоть до того - що опонент дістане зброю.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus