USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Президент використовує особисту охорону, щоб «наводити лад» у Раді?

29 Травня 2018 18:16
Українська влада – це «злодії та бандити». Вони можуть заарештувати та побити кого завгодно. А самому Петрові Порошенкові подобається роль «голови організованого злочинного угрупування».

Про це під час своєї прес-конференції, яку транслював телеканал ZIK, заявив третій президент Грузії Міхеїл Саакашвілі.

«Я уважно продивився юридичний висновок адвоката королівської родини Нідерландів Жефрі Робертсона щодо моєї депортації з України. У цьому висновку чітко визначено те, що ми бачили: в центрі Європи, в найбільшій у ній країні ми маємо кримінальні елементи, які нею керують», – запевнив Міхеїл Саакашвілі.

Саакашвілі переконаний, що ці люди є «злодіями та бандитами», а їх поведінка незаконна. Мовляв, вони можуть заарештувати та побити кого завгодно.

«Президент використовує особистих охоронців, аби «навести порядок» в парламенті. Служба безпеки працює разом з його приватною компанією. Вони схопили та викрали мене в центрі Києва. Мене спочатку везли машиною, а потім посадили на вертоліт і депортували з країни», – розповідає екс-очільник Одеської ОДА.

За його словами, особиста охорона Президента України та Служба безпеки «били його всю дорогу».

«Ми маємо справу з бандитами, які відповідно поводяться. Так не можна поводитись ні щодо мене, ні щодо будь-якої іншої людини. Петрові Порошенкові реально подобається роль голови організованого злочинного угрупування», – заявив політик.

Також він зазначив, що те, як поводилися силовики під час реадмісії, Президент України називав «бездоганним».

«Тобто він каже, що викрадення і побиття людей, їх посадка на літак проти волі та вивезення в Європу – це все бездоганно. Уявляєте, як він може поводитися зі своїм суспільством, з громадянами? Це людина, яка впевнена в тому, що вона залишиться безкарною. Він розбещений мільярдами, які вкрав, і думає, що це буде завжди», – переконаний Саакашвілі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus