USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

У Києві патрульний в останню мить спіймав жінку, яка намагалась стрибнути з 15 поверху. Відео

29 Вересня 2020 21:51
У Києві справжніми героями стали місцеві патрульні Олександр Головицький і Павло Боярчук. Один із них в останню мить спіймав жінку, яка намагалася покінчити з собою, вистрибнувши з 15 поверху будинку.

Про фантастичну історію порятунку киянки розповів заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький у своєму фейсбуці, пише 24 канал.

Патрульні прибули на виклик щодо спроби самогубства. Коли приїхали правоохоронці жінка вже стояла за поручнем балкону й будь-якої миті могла зістрибнути.

Один з патрульних Павло Боярчук щодуху кинувся на 15 поверх будинку й встиг в останню мить, коли жінка саме відпустила руки. Патрульний завдяки блискавичній реакції вхопив жінку й не дозволив її полетіти вниз.

Тоді на допомогу йому прийшов напарник Олександр Головицький, а сусіди знизу, почувши крики, вийшли на балкон і теж намагались врятувати жінку. Також на виклик прибув ще один екіпаж патрульних – Богдан Димчук й Андрій Бобровник. Хоча жінка пручалася, її все ж змогли витягнути.

"Дякую патрульним Павлу Боярчуку, Богдану Димчуку, Андрію Бобровнику й Олександру Головицькому, а також громадянам, які прийшли на допомогу. Рішучі дії рятують життя!"– написав Олексій Білошицький.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus