USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Києві уродженець Луганська розтрощив пам’ятник Героям Небесної сотні

5 Жовтня 2017 15:03
5 жовтня у Києві уродженець Луганська, який приїхав до Києва з Криму, зруйнував пам'ятник Героям Небесної сотні.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

Зазначається, що поліція одразу затримала зловмисника.


Як додають у поліції, чоловік, 1974 р. н., виявився жителем Севастополя, останнім часом проживав в Алчевську на Луганщині.

"За попередньою інформацією, він нібито сьогодні приїхав до столиці. Зараз він затриманий. Відкрито кримінальне провадження за статтею умисне пошкодження або знищення майна. Санкція статті передбачає покарання на строк до 3 років", - прокоментувала заступник начальника відділу комунікації Нацполіції в Києві Яна Неруш.

Затриманий поліцейськими за руйнування монумента загиблим героям на алеї Героїв Небесної сотні у центрі столиці вандал заявив, що зробив це навмисно.

Про це написав спікер Національної поліції Ярослав Тракало у Facebook.

Підозрюваний виявився 43-річним уродженцем Луганська, який приїхав до Києва з Криму.

"Зруйнував монумент Небесній сотні, бо після подій на Майдані почалася війна на Донбасі і Україна лишилася без Криму. Я зробив це спеціально, щоб закінчити війну на Донбасі і припинили вбивати людей", - так він пояснив правоохоронцям свій вчинок.

Наразі з чоловіком працюють слідчі. Відомості за цим фактом внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 194 Кримінального кодексу (Умисне пошкодження майна). До рішення суду затриманий перебуватиме під вартою.

"Не виключено, що, після вивчення усіх обставин та допиту підозрюваного, поліція змінить кваліфікацію і санкцію статті - на більш жорстку", - кажуть у поліції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
777 Показати IP 5 Жовтня 2017 15:23
Шкиряка как понесло. петух бройлерный.
Че Показати IP 5 Жовтня 2017 16:04
Цей чоловік - голос нечутого віками "домбасу". Слідуючи мінським тьоркам, я думаю, ми маємо вислухати його, можливо, він мав вагомі підстави для такого вчинку. А після цього треба його нагодувати, дати випити і посадити за стіл перемовин і знайти компромісний варіант. Ми ж за європейські цінності?
оказія до Че Показати IP 5 Жовтня 2017 17:47
Якщо мав вагомі причини, хай би пішов набив морду тим, хто обіцяв скінчити війну за кілька місяців, а не розбивати памятник загиблим: вони ж полягли за надію на краще життя...
! до оказія Показати IP 5 Жовтня 2017 21:45
Якщо мав вагомі причини, то СКОРІШЕ ПОТРІБНО було набити морду тим, хто розпочав цю війну, - А ВІЙНУ РОЗПОЧАЛИ РОСІЯ, РОССІЯНИ, НА ЧОЛІ З БОТОКСНОЮ КРИСОЮ, А ВСЯ лугандонія ЯКА їм всіма силами прислужувала і шестерила. ТАК ОТ, виходить він собі самому для початку харю повинен начистити, і своїм сусідам, діятям і батькам. А ЦЕ ПРОСТО ПОТОМСТВЕННЕ ЛУГАНДІЙСЬКЕ Б*ДЛО, ТУПОРИЛЕ, ПРОПИТЕ, НЕОТЕСАНЕ!!!
! Показати IP 5 Жовтня 2017 16:20
Яскравий приклад даунєцького критинізму, - саме рассєя лугандійцям принесла кров та війну, а воно памятник Небесній Сотні ламає ...
123 до ! Показати IP 5 Жовтня 2017 19:39
ці кретини з своїм менталітетом породили ахметок і яників, і ще хочуть далі продовжити качати права всій Україні що вони "особєнниє". Хватить, потрібно відгородитись від цих тормозяк вічно невдоволених і гордих як блохастий тузік.
Анатоль_ Показати IP 5 Жовтня 2017 18:31
Шоби хто не казав, але після Майдану люди в Україні стали жити набагато гірше і ціни постійно ростуть!
! до Анатоль_ Показати IP 5 Жовтня 2017 20:37
Якби не Майдан, то б України не було б. Ботокна криса спокійно б організувала всі ці ЛНР, ХНР, ЗНР, і інший мотлох, а стадо ригів - убл*дків на чолі з законтаченим януком дограбували б Україну до кінця, да щей би в мацкви напозичали б до грому. ЗАВДЯЧУЮЧИ САМЕ МАЙДАНУ ВІДБУЛАСЬ ДЕРЖАВА УКРАЇНА І МИ УКРАЇЦІ МОЖЕМО ПИШАТИСЬ СОБОЮ І СВОЄЮ БАТЬКІВЩИНОЮ!!!
Анонім до ! Показати IP 5 Жовтня 2017 21:41
чим ти пишаєшся і що ти маєш? ніщеброд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus