USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві від вибуху рознесло автомобіль, загинув керівник розвідки Міноборони

27 Червня 2017 10:35
У Києві потужним вибухом рознесло автомобіль, який повністю вигорів. Це сталося в районі перехрестя вулиць Солом'янської та Механізаторів у Солом'янському районі столиці.

Користувачі соцмереж припускають, що в авто могла вибухнути бомба, адже вибуховою хвилею зірвало навіть дах легковика. Також зазначають, що потужний вибух було чути чи не в усьому мікрорайоні, пише ТСН.

На місці інциденту працюють поліцейські, медики, пожежники. Рух транспорту вулицею перекрили.

"Мерседес" вибухнув на ходу. У момент вибуху водій перебував у салоні. Частини автомобіля розлетілися по периметру 100 метрів і зачепили інші авто. На місці "швидка" і рятувальники ДСНС. Намагаються звільнити водія. Попередньо, загинула одна людина. Двоє постраждалих ", - пише dtp.kiev.ua.

У прес-службі ГУ НП міста Київ повідомили, що внаслідок вибуху загинув водій авто.

"О 8:16 правоохоронці отримали повідомлення про те, що на перехрестівулиць Соломʼянська та Олексіївська вибухнув автомобіль "Мерседес". На місці працюють слідчо-оперативні групи, експерти-криміналісти, вибухотехніки, лікарі "швидкої" та рятувальники. Встановлюються причини і обставини вибуху", - йдеться у повідомленні.

Як повідомив директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, "під час вибуху автомобіля в Києві загинув військовий". Він зазначив, що відкрито кримінальне провадження за статею "теракт", - пише УНІАН.

Також Шевченко додав, що загиблий - військовослужбовець 1978 року народження.

За даними ЗМІ, загиблий керував спецпризначенцями Головного розвідувального управління Міноборони. Шевченко зазначив, що в авто спрацював вибуховий пристрій. "Який пристрій, якої потужності, саморобний чи стаціонарний, буде встановлено після проведення слідчих дій", - сказав він. Наразі усі обставини інциденту наразі з'ясовуються.

У Мережі показали відео з камер спостереження, які зафіксували вибух.

Відео опубліковане у YouTube.

На кадрах видно, як у небо здіймається густий стовп диму.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
скептик Показати IP 27 Червня 2017 12:32
і кого ліквідували ?
Ростов Показати IP 27 Червня 2017 12:33
Полковник Шаповал руководитель спецназа гл.управления разведки ВСУ
Ростов Показати IP 27 Червня 2017 12:54
Максим Шаповал, 1978г.р. уроженец Кировоградской обл.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus