USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поблизу Луцька загорілось та вибухнуло авто: деталі розлетілися полем. Фото

10 Січня 2021 17:04
Неподалік від Луцька загорівся та вибухнув автомобіль марки Ford Mondeo із газовою установкою. Надзвичайна пригода трапилася днями на шляху із села Гаразджа до села Воротнів, на земельних угіддях СГ ТОВ «Лище».

Про наслідки інциденту повідомляє кореспондент Інформаційного агенства Волинські Новини з місця пригоди.

Зі слів місцевих мешканців, про надзвичайну пригоду їм нічого невідомо, оскільки усе трапилося на ґрунтовій дорозі через поля, поблизу якої фактично немає житлових будинків, лише дачний масив, на території якого, утім, зимової пори рідко коли можна зустріти господарів.

Окрім того, зі слів випадкового очевидця, обгорілий «кістяк» авто на тому ж місці, він виявив учора, 9 січня, близько 13 години.

«Очевидно, автомобіль згорів у ніч з 8 на 9 січня», - припускає свідок.
Так, журналістам Інформаційного агентства Волинські Новини стало відомо, що автомобіль Ford Mondeo 1994 року випуску чороного кольору зареєстрований у селі Вишнів Волинської області. Його власником є фізична особа. Згідно із інформацією, вказаною при реєстрації, транспортний засіб оснащений газовою установкою, яка, очевидно й стала причиною займання та вибуху.
Унаслідок вибуху деталі автомобіля та скло, розлетілися прилеглою територією на відстань до 10 метрів.
Найбільше вигоріла задня частина, де, очевидно, й була розміщена газова установка.
Про деталі інциденту, а також про те, чи постраждали внаслідок загоряння транспортного засобу люди, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомить згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Hello Показати IP 10 Січня 2021 17:13
я так подивився, він не останній! і це прикро.(( користуватися хочеться, а обслуговувати 1 раз на 5 років дорого! + дійсних спеціалістів у нас мало(або вже відсутні, так як їсти то хочеться )
отак Показати IP 10 Січня 2021 21:35
його ж ніхто не забере. дорога, вважай, заблокована.
Лучанин до отак Показати IP 11 Січня 2021 17:53
думаю хтось та й затягне на металолом
Безпардон Показати IP 11 Січня 2021 13:19
Сам власник і спалив!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus