USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Києві затримали екс-міліціонерів, які катували людей праскою

27 Вересня 2018 08:30
Прокуратура підготувала клопотання до суду про застосування щодо затриманих осіб запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва, передає УНІАН.

«Слідчими прокуратури міста Києва спільно з оперативними працівниками управління внутрішньої безпеки в м. Києві ДВБ Національної поліції України затримано двох колишніх працівників міліції, які 7 років перебували у розшуку. Вказані особи підозрюються у перевищенні влади, застосуванні фізичного насильства та катуванні із застосуванням розігрітої праски щодо затриманого з метою отримання від нього свідчень про вчинений злочин», - йдеться у повідомленні.

У 2014 році вироком Святошинського районного суду міста Києва їхнього колишнього керівника, який на час вчинення злочину очолював сектор відділу карного розшуку, визнано винним за ч. 2 ст. 365 та ч. 2 ст. 127, ч. 4 ст. 358 КК України та засуджено до 5 років позбавлення волі з позбавлення права обіймати посади, пов’язані зі спеціальними владними повноваженнями строком на три роки.

«Двоє його спільників звільнились з органів внутрішніх справ та з 2011 року переховувались від органу досудового розслідування, однак після встановлення їхнього місцезнаходження сьогодні, 26 вересня, були затримані. На даний час підготовлено клопотання до суду про застосування щодо затриманих осіб запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - додали у відомстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus