USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві знайшли застреленим нардепа Давиденка

23 Травня 2020 19:46
У Києві із вогнепальним пораненням у голову знайшли народного депутата Валерія Давиденка.

Про це повідомляє Еспресо.tv.

За попередньою інформацією, трагедія сталася у особистій приймальні народного депутата на вулиці Велика Васильківська,4а.

Члена депутатської групи «Довіра» Валерія Давиденка знайшли з вогнепальним пораненням в голову. Із ймовірністю у 90 відсотків – це було самогубство.

Народний депутат від «Опозиційної платформи – За життя» Ілля Ківа також підтвердив, що тіло Давиденка виявили в його ж офісі.


Як повідомив Бабелю заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, Давиденка з вогнепальним пораненням голови знайшли о 18:30 у приміщенні його власного офісу у Шевченківському районі столиці. На місці виявили пістолет. Обставини події зʼясовуються.

За його словами, наразі правоохоронці розглядають версію вбивства, самогубства, або інсценування самогубства.

Джерела в СБУ повідомили, що увечері у суботу до офісу нардепа за вулицею Велика Васильківська 4А прийшла прибиральниця. Вона знайшла нардепа у вбиральні з вогнепальним пораненням голови та з пістолетом у руці.

Давиденко у 2019 році балтовувався як безпартійний у 208 окрузі, що на Чернігівщині. З грудня 2019 року — член депутатської групи «Довіри» і парламентського комітету з питань економічного розвитку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Доктор Шацький 33 см Показати IP 24 Травня 2020 01:53
Ну и рода бандитская...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus