USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Латвії знесли пішохідний міст на Кургані Дружби, встановлений на кордоні з Росією і Білоруссю

26 Листопада 2022 11:54
У Латвії на кордоні з Білоруссю та Росією – місці, що називають Курганом Дружби народів, – почали розбирати пішохідний міст. Він проходив через невелику річку Синюху.

Відповідне відео опублікували Telegram-канали. На кадрах видно, як будівельна техніка демонтує невелику переправу, пише Obozrevatel.

«Цивілізований світ продовжує відгороджуватися від скаженого режиму», – зазначили ЗМІ.
Нагадаємо, у Польщі вирішили збудувати паркан на кордоні з Калінінградською областю Росії. Тимчасове укріплення планують зробити швидко.

«Буде залучено стільки солдатів, скільки необхідно. Ми не встановлюємо терміни, але будівництво буде недовгим», – розповів віцепрем'єр та міністр національної оборони Маріуш Блащак. За його словами, висота паркана становитиме 2,5 м. Планують встановити три ряди колючого дроту.

Раніше Польща збудувала паркан на кордоні з Білоруссю. Його довжина становить майже 190 км, а висота – 5 м. Паркан укріплений колючим дротом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus